Ти честно си ебахти глупака, честно.Начи си на далавера, защото можеш да влизаш за 10мин - най-накрая, когато се кикерчи на някакъв трон и винаги е супер яко барната
Женките са яко селектирани. Толкова злато на едно място не съм виждал скоро . Като цяло надграждат работещата стратегия да вкарват типизирани персонажи - спортисти, назобени бадки, тук-там умници и най-важното, разбира се, някой друг кибритлия, който да се развихри с лафовете по някое време.
Май нещо само със златото са си останали. Голям цирк, но какво да се прави, гледа се. Някои имат и други подбуди (възбуди).Женките са яко селектирани. Толкова злато на едно място не съм виждал скоро . Като цяло надграждат работещата стратегия да вкарват типизирани персонажи - спортисти, назобени бадки, тук-там умници и най-важното, разбира се, някой друг кибритлия, който да се развихри с лафовете по някое време.
Тия задници ще кажеш, че нарочно ги "презентираха" почти през цялото време. Или операторът не си пада по моногамията и блажи окото през камерата, или нарочно отиваме в една друга посока.Май нещо само със златото са си останали. Голям цирк, но какво да се прави, гледа се. Някои имат и други подбуди (възбуди).
Виж файлът 30475
Този сезон чупи рекордите по гледаемост.Някой гледа ли го? Хм, изненадан съм. Честно. Само заради Ралица бих го гледал.
Да, и аз се загледах. Интересно е в крайна сметка. По-добре е от Фермата.Този сезон чупи рекордите по гледаемост.