станах фен на каскетаСкумрия-Габриел: ще върна мандата изпълнен.
Същата: връщам празна папка...
Майко тия вече са под дъното. Каскета добре си изигра ролята, време е за Оскари.
Тя лена не е ли сгодена? Пак ли се праскатКирил Петков от профила на Лена Бориславова: Ротацията на премиери не е коалиция с ГЕРБ, нямаме си доверие Ако нашите приятели и избиратели са се почувствали ужасно от този факт, се извинявам!
Защо обаче искрено вярвам, че в тази ситуация това е най-доброто, което можем да сторим.
тя отдавна е на Ротационен принципТя лена не е ли сгодена? Пак ли се праскат![]()
Ех, как не се доредихме и ниетя отдавна е на Ротационен принциппонеделник , вторник и сряда е при Миро , четвъртък, петък събота е при Киро, в неделя е десерт на любовника си
![]()
малка ти е пишкатаЕх, как не се доредихме и ние![]()
може би и дветеХм, знам лиили банковата сметка
![]()
Ти не беше ли член там? Помня че бе отявлен евроатлантик, или?може би и дветеПък и не си член на Харвардския секс клуб
![]()
аз евроатлантик? Аз съм РусофилТи не беше ли член там? Помня че бе отявлен евроатлантик, или?
Но за Харвард няма как да ме приемат, аз съм много начетен за там, ще се комплеКсиРат![]()
Аз съм Русофил
Нема тайни за тоа човек. Така е!Евентуално и нандибанди може да е, ама съвсем отскоро.
Нещо по темата ще кажеш ли тъпунгер? Нали ваще коври плюеха срещу бъдещите си.... Ся кво стана, всички в бардака, а ти и другите тролове най-отпред със свалени гащи.Кирил Петков от профила на Лена Бориславова: Ротацията на премиери не е коалиция с ГЕРБ, нямаме си доверие Ако нашите приятели и избиратели са се почувствали ужасно от този факт, се извинявам!
Защо обаче искрено вярвам, че в тази ситуация това е най-доброто, което можем да сторим.
Доста напрежение си събралНещо по темата ще кажеш ли тъпунгер?