станах фен на каскета Очакват се големи зрелищаСкумрия-Габриел: ще върна мандата изпълнен.
Същата: връщам празна папка...
Майко тия вече са под дъното. Каскета добре си изигра ролята, време е за Оскари.
Тя лена не е ли сгодена? Пак ли се праскатКирил Петков от профила на Лена Бориславова: Ротацията на премиери не е коалиция с ГЕРБ, нямаме си доверие Ако нашите приятели и избиратели са се почувствали ужасно от този факт, се извинявам!
Защо обаче искрено вярвам, че в тази ситуация това е най-доброто, което можем да сторим.
тя отдавна е на Ротационен принцип понеделник , вторник и сряда е при Миро , четвъртък, петък събота е при Киро, в неделя е десерт на любовника сиТя лена не е ли сгодена? Пак ли се праскат
Ех, как не се доредихме и ниетя отдавна е на Ротационен принцип понеделник , вторник и сряда е при Миро , четвъртък, петък събота е при Киро, в неделя е десерт на любовника си
малка ти е пишкатаЕх, как не се доредихме и ние
Хм, знам ли или банковата сметкамалка ти е пишката
може би и двете Пък и не си член на Харвардския секс клубХм, знам ли или банковата сметка
Ти не беше ли член там? Помня че бе отявлен евроатлантик, или?може би и двете Пък и не си член на Харвардския секс клуб
аз евроатлантик? Аз съм РусофилТи не беше ли член там? Помня че бе отявлен евроатлантик, или?
Но за Харвард няма как да ме приемат, аз съм много начетен за там, ще се комплеКсиРат
Аз съм Русофил
Нема тайни за тоа човек. Така е!Евентуално и нандибанди може да е, ама съвсем отскоро.
Нещо по темата ще кажеш ли тъпунгер? Нали ваще коври плюеха срещу бъдещите си.... Ся кво стана, всички в бардака, а ти и другите тролове най-отпред със свалени гащи.Кирил Петков от профила на Лена Бориславова: Ротацията на премиери не е коалиция с ГЕРБ, нямаме си доверие Ако нашите приятели и избиратели са се почувствали ужасно от този факт, се извинявам!
Защо обаче искрено вярвам, че в тази ситуация това е най-доброто, което можем да сторим.
Доста напрежение си събралНещо по темата ще кажеш ли тъпунгер?