ГЕРБ+ДПС и още 1 - Възраждане или ДПСНе могат:
''Прогнозата е от ГЕРБ-СДС да имат 67 депутатски места. „Продължаваме Промяната” по предварителни данни е с 53 народни представители, а ДПС с 36. „Възраждане” - 27 банки в Народното събрание, а БСП - 25. На „Демократична България” социологията на този етап отрежда 20 места, а „Български възход” е с 12.''
Единствено коалиция пп + гроб прави над 120 места. Гроб+ възраждане= 94 места; гроб +дпс= 103; пп+бсп+дб=98. Ако прибавим към тях 12-те на Янев стават 110 - пак не става. Гответе се за нови избори по Коледа.
Мите, съвсем през просото го подкара... Ти знаеш ли каква е идеологията на възраждане изобщо???ГЕРБ+ДПС и още 1 - Възраждане
Това звучи много изкушаващо... зЕми Чилито, че ме дразни.да имат кого да гръмнат вместо мен.
Много са ми вяли иии тъпи тези избори. Вчера не съм пускал телевизор и като цяло не ме интересуват. Все една и съща. И ти се опитваш да демонстрираш някакъв ценз ,а да си толкова запалена по тази простотия. И гледам и тук във форума изнервени лица. Чай ще ти пиша в другата тема кой видях в Пловдив.Столичният умно-красивитет спаси продължаваме пародията от пълен срив, както и ниската избирателна активност в цялата страна. Не, гроб не са спечелили отново доверието на хората. Процентите им са горе-долу същите.
Виж файлът 25998
Кога тва??? Не е било умишлено.И ти се опитваш да демонстрираш някакъв ценз
Тцъ, не съм, макар че ми се искаше да се покажем пред света като по-умна нация. Нация, която отхвърля робството на ЕС.а да си толкова запалена по тази простотия.
Мъ къде другаде ще ти се отдаде да докоснеш 25 инчов тъчскрийн? Нещата се калкулират за 30-на секунди. Отваряш сайта на ЦИК, смяташ на ум. 12% от 35% ~ 4% гласове в небитието.Кога тва??? Не е било умишлено.
Тцъ, не съм, макар че ми се искаше да се покажем пред света като по-умна нация. Нация, която отхвърля робството на ЕС.
Искам@nandibandi Искаш ли да ти кажа как една по-наблюдателна комисия е разбрала, че си гласувала за Възраждане?
На първия "слайд" са ДПС, ПП и Възраждане, на втория са другите играчи. Ма не са притеснявай, в комисиите са прости парчета като цяло и не са те разконспирирали.Искам
Страшна злоба... Съдейки по постоянната ти фрустрация имаш нужда от спешно постъпване в специализирано медицинско заведение.Това звучи много изкушаващо... зЕми Чилито, че ме дразни.
Страшна злоба... Съдейки по постоянната ти фрустрация имаш нужда от спешно постъпване в специализирано медицинско заведение.
В наши дни тъпото е скъпо НандиМного си тъп, Гоше.
За мен има само интерес без никаква визия.Мите, съвсем през просото го подкара... Ти знаеш ли каква е идеологията на възраждане изобщо???
И днес Костадин е казал отново, че ще се коалира само с тези, които ще следват тяхната политика - независими от ЕС и НАТО решения за страната. Нещо, което е невъзможно.