deffnews
Well-Known Member
Няма никаква връзка с темата (според мен), ама това ми напомни на нещо друго и глобално.песничка по този повод
Това е оригинала
Последно редактирано:
Няма никаква връзка с темата (според мен), ама това ми напомни на нещо друго и глобално.песничка по този повод
да да и един Мормот лъскаше бастуна над теб...Вътрешна операция на вашите "хора". Никой няма да хване да ви троши тъпите "централи". Заплахи имало, омфг.
това е ремикс от на Венци Чикагото сина му - Бончев Но яко ми хареса текста наложен върху оригиналната песен на Хазарта
Почивен ден е все пак, а и времето предразполага към сън..баси заспалия форум днес... 5 часа няма движение нещо, няма скандали , псувни.... айде съвземете се де
Много ясно, някои имат и друг живот извън троленето - нормална работа, хобита, почивка. Някои нямат, те си почиват като гледат убийства на невинни в руzzки телеграм канали.Почивен ден е все пак, а и времето предразполага към сън..
Глей ся кво прави ''руското влияние'' - действа чрез сащ-ските фондации. Мноого са добри, тва ватенките
Ивет Добромирова разкри защо е напуснала „Америка за България“: Финансират се медии без журналистически стандарти - Обективно
Ивет Добромирова е бивш журналист от БНТ. Тя работеше и в „Америка за България“. В публикация във Фейсбук бившата журналистка и ПР разкри какви са причините да напусне американската фондация. Повод за критиката й към „Америка за България“ е, че финансира медии като „Антокорупционен фонд“, който...obektivno.bg
ооооо ти се появи най накрая.... липсваше ми скъпа Да ти пратя една елка да си сметнеш колко пари си загубил днес от нетроленето искаш ли? Направо цял дом за сираци можеше да нахраниш за седмица с тези пари ;-)Много ясно, някои имат и друг живот извън троленето - нормална работа, хобита, почивка. Някои нямат, те си почиват като гледат убийства на невинни в руzzки телеграм канали.
Тея "интервюиращите" са адвокати, не са журналисти, ама то трябва капацитет, за да удариш един гугъл. Единият дори щеше да стане министър на МВР, като нямаше да е никак лош като такъв.
Ти мен не ме мисли, а хвани и погледни тук, знам че смъртта на 2 годишно дете и осакатяването на поне още 22 ще те зарадват и ще стоплят душичката нацистка.... https://www.bbc.com/news/world-europe-65800870ооооо ти се появи най накрая.... липсваше ми скъпа Да ти пратя една елка да си сметнеш колко пари си загубил днес от нетроленето искаш ли? Направо цял дом за сираци можеше да нахраниш за седмица с тези пари ;-)
олигофренчо хубаво е да сравниш 2 деца срещу ....Ти мен не ме мисли, а хвани и погледни тук, знам че смъртта на 2 годишно дете и осакатяването на поне още 22 ще те зарадват и ще стоплят душичката нацистка.... https://www.bbc.com/news/world-europe-65800870
Вие гледате ли нещо, което да не е директна пропаганда?
Мани ги Възраждане. Говорим за нормалните, способни да мислят хора. Как ''медиите'' (пропагандните машини на Сорос и цру) отразиха походите за мир, в които се включиха огромна маса хора по собствено желание, за разлика от една шепа некъпещи се, кито са на щат към Козяк? Отразиха ли подписката за референдум за приемане на еврото?200 човека идват на "протест" на израждане, ако дори беше погледнала снимка от двата протеста и на двата щеше да видиш ХИЛЯДИ хора, които заявяват европейската принадлежност на България.
... да забременяват и да раждат деца... алеле майкоооо!