Избори за Народно събрание 02.10.2022

Ще гласувам за

• ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

Votes: 23 31.5%
  • ГЕРБ-СДС

Votes: 10 13.7%
  • ДПС

Votes: 3 4.1%
  • БСП за България

Votes: 0 0.0%
  • ИТН

Votes: 5 6.8%
  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

Votes: 9 12.3%
  • ВЪЗРАЖДАНЕ

Votes: 12 16.4%
  • Български ВЪЗХОД

Votes: 1 1.4%
  • НИЕ ИДВАМЕ

Votes: 0 0.0%
  • Изправи се БГ

• Няма да гласувам

Votes: 8 11.0%
  • за някоя неизвестна партия

• Общо гласове
    73
Последно редактирано:
Вътрешна операция на вашите "хора". Никой няма да хване да ви троши тъпите "централи". Заплахи имало, омфг.

Вътрешна операция на вашите "хора". Никой няма да хване да ви троши тъпите "централи". Заплахи имало, омфг.
да да и един Мормот лъскаше бастуна над теб...

1685815927383.png

Единият от Братя Галеви се прибра в България и го сполетя най-лошото​

Не е ясно как издирваният с червена бюлетина от Интерпол Геле е минал границата, без да бъде арестуван​

Единият от популярните като Братя Галеви – Ангел Христов-Геле, който заедно с Пламен Галев напуснаха страната, след като бяха осъдени за организирана престъпна група, е влязъл в България, но малко след това е бил покосен от инфаркт.

Не е ясно как издирваният с червена бюлетина от Интерпол Геле е минал границата, без да бъде арестуван. По непотвърдена информация той се настанил в имението си в Ресилово, където се почувствал зле и починал от инфаркт.

Очаква се погребението да е в неделя (4 юни) от 13 часа.

На този етап никой не се ангажира да потвърди или да коментира ситуацията.

1685819685305.png

това е ремикс от на Венци Чикагото сина му - Бончев :) Но яко ми хареса текста наложен върху оригиналната песен на Хазарта :)
Така си и помислих. Другия вариант беше хазарта да е претърпял рЕзка метаморфоза. :D

Мнооого добро! :)

1685875370160.png

Последно редактирано:
баси заспалия форум днес... 5 часа няма движение нещо, няма скандали , псувни.... айде съвземете се де

баси заспалия форум днес... 5 часа няма движение нещо, няма скандали , псувни.... айде съвземете се де
Почивен ден е все пак, а и времето предразполага към сън..

Глей ся кво прави ''руското влияние'' - действа чрез сащ-ските фондации. Мноого са добри, тва ватенките

• Haha
Реакции: Vbb
Почивен ден е все пак, а и времето предразполага към сън..

Глей ся кво прави ''руското влияние'' - действа чрез сащ-ските фондации. Мноого са добри, тва ватенките

Много ясно, някои имат и друг живот извън троленето - нормална работа, хобита, почивка. Някои нямат, те си почиват като гледат убийства на невинни в руzzки телеграм канали.

Тея "интервюиращите" са адвокати, не са журналисти, ама то трябва капацитет, за да удариш един гугъл. Единият дори щеше да стане министър на МВР, като нямаше да е никак лош като такъв.

Много ясно, някои имат и друг живот извън троленето - нормална работа, хобита, почивка. Някои нямат, те си почиват като гледат убийства на невинни в руzzки телеграм канали.

Тея "интервюиращите" са адвокати, не са журналисти, ама то трябва капацитет, за да удариш един гугъл. Единият дори щеше да стане министър на МВР, като нямаше да е никак лош като такъв.
ооооо ти се появи най накрая.... липсваше ми скъпа :) Да ти пратя една елка да си сметнеш колко пари си загубил днес от нетроленето искаш ли? Направо цял дом за сираци можеше да нахраниш за седмица с тези пари ;-)

ооооо ти се появи най накрая.... липсваше ми скъпа :) Да ти пратя една елка да си сметнеш колко пари си загубил днес от нетроленето искаш ли? Направо цял дом за сираци можеше да нахраниш за седмица с тези пари ;-)
Ти мен не ме мисли, а хвани и погледни тук, знам че смъртта на 2 годишно дете и осакатяването на поне още 22 ще те зарадват и ще стоплят душичката нацистка.... https://www.bbc.com/news/world-europe-65800870

Ти мен не ме мисли, а хвани и погледни тук, знам че смъртта на 2 годишно дете и осакатяването на поне още 22 ще те зарадват и ще стоплят душичката нацистка.... https://www.bbc.com/news/world-europe-65800870
олигофренчо хубаво е да сравниш 2 деца срещу ....
Това са истории от първо лице за войната в Донбас – истории на обикновените хора. Те са пострадали от ненужни, от военна гледна точка, бомбардировки по цивилни цели. Те са жертви на нечие желание за война на тяхна територия на всяка цена.

Във филма няма авторови коментари, нито цензура върху изказванията на местните жители. Филмът е направен специално за европейската публика, която не знае какво се случва в Източна Украйна.

Целта на филма е да събуди интерес към продължаващия от 2014 г. въоръжен конфликт и да накара публиката да се замисли за всеобщата ни отговорност към мира в Европа.

Режисьор: Любомир Данков

България, Украйна, 2019, 60 мин.

https://www.dokumentalni.com/archives/15711

Вие гледате ли нещо, което да не е директна пропаганда?

Я, кажи как Радев е окупирал властта и не я пуска, понеже левите (във всеки смисъл на думата) не могат да съставят кабинет? Дай най-масовия протест в човешката история от точно 200 платени трола, които ''обективните'' медии на Сорос включват на живо през 3,5 минути в новинарските си емисии.. Кажи как фашистите бяха ''евакуирани'' от Азовстал, според същите радиоточки на Гьобелс!

Та, на въпроса: гледаме всичко, което не е директна и зле скалъпена пропаганда. ;)

Тва, дето ще го родят днеска, ще бъде генетично увреден изрод, защото природата не е предоставила възможност на гейовете да забременяват и раждат деца. Всички опити, дори на пръв поглед да изглеждат успешни, са обречени на бърза смърт. :)

200 човека идват на "протест" на израждане, ако дори беше погледнала снимка от двата протеста и на двата щеше да видиш ХИЛЯДИ хора, които заявяват европейската принадлежност на България.

... да забременяват и да раждат деца... алеле майкоооо!

200 човека идват на "протест" на израждане, ако дори беше погледнала снимка от двата протеста и на двата щеше да видиш ХИЛЯДИ хора, които заявяват европейската принадлежност на България.

... да забременяват и да раждат деца... алеле майкоооо!
Мани ги Възраждане. Говорим за нормалните, способни да мислят хора. Как ''медиите'' (пропагандните машини на Сорос и цру) отразиха походите за мир, в които се включиха огромна маса хора по собствено желание, за разлика от една шепа некъпещи се, кито са на щат към Козяк? Отразиха ли подписката за референдум за приемане на еврото?

Когато отразяват СВО в усрайна, те винаги казват ''непредизвиканата'' руска агресия. Уверявам те, че ако беше непредизвикана, нямаше да има нужда да повтарят тая лъжлива квалификация, за да промиват кухите кратуни на такива като вас.

Информацията за причините за операцията е все още налична. Който иска да бъде обективен, ще си я намери и ще се информира. Който иска да си блее и да пагалства - има правото да го прави, но без да очаква, че всички ще занижат критериите си до неговото ниво.

Лек и спорен ден на всички.

Горе