Vbb
Well-Known Member
ти беше жив свидетел и ги преброи на ръка"десетки хиляди" по копейкин...
В реалност - 250 човека, половината директно партийно закачени или на 40 лева надник.
ти беше жив свидетел и ги преброи на ръка"десетки хиляди" по копейкин...
В реалност - 250 човека, половината директно партийно закачени или на 40 лева надник.
имаш нужда от спешна намеса на очен лекар , препоръчвам ти клиника ПентаграмМи то се вижда уе...
Ей ся се връщам от там, потвърждавам че са 250 човека, преброих ги.ти беше жив свидетел и ги преброи на ръка
Българинът е комформист. На думи подкрепя - на дела, вика: ''е, имам работа, не мога''. Включвам и себе си в това число.За съжаление са по-малко от колкото трябва да са!
Аз преди малко минавах от там. Надявам се до довечера да се съберат повече. Не защото протеста е на Възраждане, а защото това правителство е на мафията и американското посолство!
П.П. Аз лично след работа ще отида, надявам се всички, които са против това бъдещо правителство да дойдат и да протестират!
Но така никога няма да се оправим, нали го осъзнаваш?Българинът е комформист. На думи подкрепя - на дела, вика: ''е, имам работа, не мога''. Включвам и себе си в това число.
Докато не се е наложило да си легнем гладни, ще протестираме само по време на избори.
в момента народа гледа сейр и тайно се надява Гешев да си свърши работата докрай.Но така никога няма да се оправим, нали го осъзнаваш?
В крайна сметка в един момент всички ще се изнесен към терминал 2! А те ще си вкарат от вън гласоподаватели, ще почнат да раздават паспорти на афганистанци, корейци, украинци и африканци. И кво, ще станем това което от Козяк 16 искат!
Трябва да се ядосаме вече, те нямат срам. В очите ни казват че са корумпирани, че са зависими, че са предатели и накрая вика: " А сега се и надупете..." А ние сваляме гащи и всеки се бута пръв!
Който разчита на Гешев е глупак! Той е от същото котило, няма да докара нищо до край. Или ще го гръмнат, или ще се разбере с тях, ако вече не се е разбрал и да прави циркове за пред народа!в момента народа гледа сейр и тайно се надява Гешев да си свърши работата докрай.
Те не беа ли превзети от хамериканците?ще протестираме само по време на избори.
хубавото е , че при Гешев вече е лично... няма да остави нещата такаКойто разчита на Гешев е глупак! Той е от същото котило, няма да докара нищо до край. Или ще го гръмнат, или ще се разбере с тях, ако вече не се е разбрал и да прави циркове за пред народа!
Не леш на тая страна! Надявам се да си прав, разбира се. Но те ще си направят комисия по имунитета, нали виждаш? Който държи кокала той е в правото, а Темида си е все така кьорава ...хубавото е , че при Гешев вече е лично... няма да остави нещата така
Беа и все още са, защото при 40% гласуващи/протестиращи, е супер лесно да направиш ала-бала.Те не беа ли превзети от хамериканците?
Ма кой ва е спрял да гласувате за копейката ?Беа и все още са, защото при 40% гласуващи/протестиращи, е супер лесно да направиш ала-бала.
Аз гласувам - винаги, включително за копейката от немай-къде. Въпросът е, че останалите 60% не гласуват и това улеснява манипулирането на резултатите.Ма кой ва е спрял да гласувате за копейката ?