Малко офтопик, ама да се посмеем малко, особено с коментарите
Елена Гунчева извади на показ партийния чат на "Възраждане"
Снимки: Булфото, и Елена Гунчеа, фейсбук Депутатката Елене Ганчува,коятосе отцепи от 'Възраждане' пусна пост в социалните мрежи, в който показва и чат за това как се събират автобуси за протест. Чатът се нарича БРЦК явно по аналогия с Българският революционен централен комитет. Ето...petel.bg
Само на ПП не са платени.
Тези хубавци с транспорта са ясни...
направиха едно шоу за три дена , пеша щели да обикалят като премиерите на незнам си кои страни хахахах
И транспорт нямат.
Кой тоа??Люпчо 'утката
Жечев, Жечев - блогърът-великан (и мишка от Посерково, дето олиза всяко иванчо-андрейчовско дупе години наред, доде стигне върха на знаменитата си кариера в...ютуб).Кой тоа??
Все някой някъде е препоръчал Gemcorp и трябва да разберем кой го е направил. Не трябва да се шегуваме с тази работа”, каза още той. Миналия петък в предаването "Въпросите" Лена Бориславова отклони точния отговор кой е препоръчал компанията на Кирил Петков при посещението му в САЩ в ранната пролет.
И бившият премиер Бойко Борисов се включи с коментар по темата. В профила си във Фейсбук той иронизира вчерашното интервю на премиера, че било ексклузивно. Неговата версия за прекратяването на меморандума е, защото "те разбраха, че няма да има правителство. И бързат да заметат следите, да не ги разследват следващите. Затова и искат Бойко Рашков в КПКОНПИ. Да не бъдат закачани после".
ти също си виновна за счупената държава , даде 1 глас на тези идиотиСчупиха държавата - тъжно, но факт
”По ръба” с Калина Андролова: Защото алчността е по-силна от гравитацията
Условието Бойко Рашков да бъде шеф на КПКОНПИ, за да има коалиционен кабинет, беше поредният скеч, който ни представиха ПП, преди...bnr.bg
И още за чистите като бистра утринна роса
Кабинетът прекратява на пожар енергийния меморандум с ''Джемкорп''
Меморандумът с инвестиционния фонд '''Джемкорп'' ще бъде прекратен, стана ясно от интервю на премиера в оставка Кирил Петков пред bTV днес. Той коментира и други актуални теми. КРАЙ НА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО Новината за прекратеното сътрудничество за производство на зелена енергия с ''Джемкорп''...segabg.com
Виноват! Каква я мислихме, каква стана. Партиите у нас са като зрънчо с играчка. Знаеш, че ще ти се падне боклук, ама пак купуваш. Децата имам предвид, де.ти също си виновна за счупената държава , даде 1 глас на тези идиоти
Сигурен съм, че Бандито на последните три избори е гласувала различно, нали съм правВиноват! Каква я мислихме, каква стана. Партиите у нас са като зрънчо с играчка. Знаеш, че ще ти се падне боклук, ама пак купуваш. Децата имам предвид, де.
Разбира се, нещо против?? Не ми отговаряй, с теб е изключително неприятно да се общува.Сигурен съм, че Бандито на последните три избори е гласувала различно, нали съм прав
Отговора ми не е към теб, просто да видят останалите с какви хори си имаме взимане-даване и после в каква държава сме били живяли, ами те всички си въртят дупетата накъдето е най-големия, ама той не е голям постоянно и взима, че спада. Един път по-бавно, един път по-бързо.Разбира се, нещо против?? Не ми отговаряй, с теб е изключително неприятно да се общува.