Я дай за Призрака на Киев, па може и някоя компютърна игра. Повече фейкове от теб никой не е пускал, така че земи се скрий някъде.Бе вие с ония с банана етера, верно си мислите, че тука сте някакви биткаджии ( "не се заяждай, ако нямаш топките да получиш от същото") и форума се върти около вас - просто ви се смеем на тъпотиите.
5 Секундно търсене в гугъл дава информация каква долна и гнусна пропаганда е ( ЖИВИЯ ИЗГОРЕН БЪЛГАРИН ) , и как същия текст се върти в няколко страни от подобни руски боклуци, споделящи руски парцали и пропаганда - само сменят езика на текста, и имената се фитват, за да са за страните, за които се пуска.
Просто ми беше интересно какво се случва с хората които се захванат с теб... Искам да видя как ошамарваш някого на живо, стига с тия форумни истории. Бъди истински мъж!А теб какво те бърка какво ще го правя? Може пък да го гъделичкам до смърт...
Не се бутай между шамарите. Дай някое тъпо меме за копейкин. Там ти е силата на тебе.
Супер, на 80-та страница някъде съм споделил линк към реддит, с текст : ЕТО ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА, на които попаднах: с още 4 линка - топ 5 upvotes от subreddit-a. Единия от които, е тоз призрак от киев. Даже не съм го и коментирал тука , камо ли да защитавам 100 страници, или изобщо да съм изказвал някакво мнение за тоз пилот. Всъщност, за да си пълна трагедия - ако отвориш линка, може да видиш, че на същият ден когато е публикувано - в коментарите в reddit съм изказал съмнения за достоверността, като човек разбиращ от авиация.Я дай за Призрака на Киев, па може и някоя компютърна игра. Повече фейкове от теб никой не е пускал, така че земи се скрий някъде.
Супер, на 80-та страница някъде съм споделил линк към реддит, с текст : ЕТО ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА, на които попаднах: с още 4 линка - топ 5 upvotes от subreddit-a. Единия от които, е тоз призрак от киев. Даже не съм го и коментирал тука , камо ли да защитавам 100 страници, или изобщо да съм изказвал някакво мнение за тоз пилот. Всъщност, за да си пълна трагедия - ако отвориш линка, може да видиш, че на същият ден когато е публикувано - в коментарите в reddit съм изказал съмнения за достоверността, като човек разбиращ от авиация.