Герберите нещо за Хемус ще кажат ли?
Ще взема и аз като @tipin да се изсера. Авансово платено за озеленяване на непостроена магистрала ...Герберите нещо за Хемус ще кажат ли?
Та колко километри магистрали са построени последните 7 месеца?Ще взема и аз като @tipin да се изсера. Авансово платено за озеленяване на непостроена магистрала ...
Точният въпрос е за колко километра магистрали, които ги няма даже на хартия вече е платено авансово озеленяването?Та колко километри магистрали са построени последните 7 месеца?
Та колко километри магистрали са построени последните 7 месеца, не разбрах?Точният въпрос е за колко километра магистрали, които ги няма даже на хартия вече е платено авансово озеленяването?
Абе Тъпин на никого не му е притрябвала тази магистрала Хемус. Тя беше нужна докато пресече Балкана, като това вече е напълно направено! От там нататък си има достатъчно добър път по който се движат и тирове и коли и нещата са горе долу добре. Проблемен е пътят от Русе за В. Търново - там стават много катастрофи и има много завои. И русенци непрекъснато плачат, че им трябва този път, но колко километра е направено от него през последните 10 години? Я сега ти ми отговори!
Технически погледнато изказването му е напълно коректно. То и Вазов не е изричал подобни думи, освен споменатия автор на "Ад"...https://www.actualno.com/cite/ima-n...-aligieri-a-stojcho-kacarov-news_1662266.html
Когато таванът ти е "Винету", ама се опитваш да намесиш Данте, Шекспир и т.н.
А Достоевски къде е ?https://www.actualno.com/cite/ima-n...-aligieri-a-stojcho-kacarov-news_1662266.html
Когато таванът ти е "Винету", ама се опитваш да намесиш Данте, Шекспир и т.н.
Само ти ли не разбра, че парите са раздадени предварителноАз имам друг въпрос освен този, колко пътища са направени последните 7 месеца, обаче нали се краде по 7-10 милиарда на година.. сега ще ги имаме ли тези 7 милиарди след като повече от половин година се управлява от президента и служебно правителство?
раздадени са колко да са раздадени?Само ти ли не разбра, че парите са раздадени предварително
В момента се разкриват маса далавери, какво очакваш да се строи?