webstil
Well-Known Member
Абе вие се ебавате, но така се дискредитираха всички партии, че Възраждане съвсем логично ще са втори или трети. Със сигурност над 10% са, не знам какви са социологическите проучвания, но аз ви го гарантирам. И това е най-нормалното нещо, защото може да са популисти, платени от Русия и т.н., но лидерът им говори приятно и отстоява позиция. Въпросът е, как ще се управлява с тях като в същото време към момента прокламират излизане от НАТО и ЕС, хубаво би било да са в управлението, ако посмекчат позициите си. Измислените партии като ДБ и ПП да си ходят там откъдето дойдоха - в нищото.
Аз съм с изцяло десни, демократични и прозападни настроения, но тези две партии са престъпни, те просто не са български и ще бъдат наказани от хората, все пак ИТ-тата на глава от населението не са толкова много...
П.П. От това НС, Възраждане спечели най-много, преди това те нямаха медийни изяви, масово хората чуха за тях едва сега през тези 6 месеца и то основно положителни неща па макар били те чист популизъм.
Аз съм с изцяло десни, демократични и прозападни настроения, но тези две партии са престъпни, те просто не са български и ще бъдат наказани от хората, все пак ИТ-тата на глава от населението не са толкова много...
П.П. От това НС, Възраждане спечели най-много, преди това те нямаха медийни изяви, масово хората чуха за тях едва сега през тези 6 месеца и то основно положителни неща па макар били те чист популизъм.