Ето колко си запознат, ама мелиш, та чак и обидни квалификации използваш.
Не са махнали ветото, а са приели френското предложение за френска любов от страна на България към РСМ. За щастие македонците го отхвърлят категорично, което направи нашето нагъзване напълно ненужно.
Нещо много важно не разбирате - въпросът е имаме ли чест и достойнство като държава? Отговорът е НЕ!
При цялата ни древна история, при уникалното ни геополитическо местоположение, ние сме слугинаж. Неква измислена държава - Франкейнщайн ни плюе ежедневно в лицето. Ние сваляме гащите и казваме Мерси. Няма как да ви го набием в кухите кратунки на средностатистически зомби-бургер милениъли. Вие сте жалки консуматори. За вас няма нищо ценно, освен парите и похвала от господарите. За пари продавате род и родина. Жалко.
Отново питам кои са моите хора? Виждаш, че дотук хуля всички. Спри да правиш внушения. Така не изглеждаш голям политически анализатор.
Тъжно ми е, че се налага да ти напомням, че не съм ти съпруга. Не ми давай квалификации на характера, не се опитвай да ми контролираш действията в темата.
Изразявам единствено своята позиция - казвам как аз виждам нещата. Не ангажирам никого с мнението си. Ако имаш агрументи против мнението ми, ще бъда щастлива да се запозная с тях.