От: Изверг отсече с брадва четирите крака на малко куче. Заформя се протест
Абе брато стига си приказвал глупости бе
Какво можело да се направи - ми дай и аз да се налея, да стана психично нестабилен и да ходя да го нарежа оня? Ми какво може да се направи?
Забравих и да добавя още нещо. Вчера си правех обикновенна разходка из градския център и пред се озова плачещо прохождащо. Викаше "мамо.. върни се". Обърнах се и майката беше на 20-на метра напред, влачейки колелото му. Тя се обърна, видя го, че плаче, но патката продължи напред. Е, кажи как да не му пробиеш главата на такъв курнек. Какво общо има с темата? Еми, к'во да си говорим за отношение човек<>животно, като човек<>човек и най-вече родител<>дете, ги няма. Еми вие си решавайте, кахърете се и правете фейсбуук групи за малко кученце, докато хиляди деца биват малтретирани и милиони хора убивани и ограбвани. Не съм садист, много ми е жал за кучето, но какво може да се направи? Човека може да е бил пиян, да е психично болен, да е див селянин с 10 кокошки и кучето да е изяло 4, бе изобщо кво си правите изводи от некаф сульо, че целия свят едва ли не третира животните по този начин. Така можем да говорим като цяло за африканското население. Днес гледах документален филм за ГАНА, където за десетилетие, вследствие на лов и бракониерство, 80% от популацията на животни и риби е изчезнала. Не може докато това се случва там, ние да се кахърим за едно кученце. Ако ще сте натуралисти и хипита, кахърете се за целия свят, какво въртите пламенни дискусии за куче и ментално нестабилен дивак. А, и амоун, какво ти пречи аватара ми, че чак ще пикаеш отгоре му? (не ти препоръчвам, че после нов монитор ще ти трябва, хаха)
Абе брато стига си приказвал глупости бе
Какво можело да се направи - ми дай и аз да се налея, да стана психично нестабилен и да ходя да го нарежа оня? Ми какво може да се направи?