Айдееее.
Отиде конЯ в рЯката ...
Май, си станала с д-то нагоре днес.
Май, не...
Както обикновено си станах - сънливо-жизнерадостна и устремена в лек свински тръс към кафемашината.
Сериозно го мисля, че някои хора просто не са преживели истинска житейска криза и вероятно никога няма да я преживеят, защото винаги има кой да се погрижи за тях. Затова си измислят разни кризи - гаджето ги зарязало, работата им не вървяла, имали пъпка ня лявото полугъзие... и си мислят, че целият свят трябва да мисли за тях. Може би такива хора действително не е нужно да живеят, но напук на всичко обикновено надживяват всички останали, на които мрънкат и се оплакват. Бих ги пляснала по главата с тухла четворка, така че да им се пукне като рохко яйце на цимента и после бих я размазала хубаво с крак по пода - стига това да помогне на всички хора, които се борят с всички сили да живеят, макар и страдайки от неизлечими болести, които са сякаш случайни и май нямат връзка с начина на живот. Познавам такива хора и тях винаги бих подкрепила. За съжаление, няма честност явно в тия неща.
Явно не знаеш защо така реагирам, иначе едва ли щеше да пуснеш поредната сълзлива тема относно твоята персона. От моя страна НЕ СИ ИЗВИНЕН - притесни ме, докара ми излишни нерви и отсега нататък моят курс към теб е това - виртуални шамари. Всички, които ти съчувстват и ти говорят утешително, ти правят мечешка услуга.
Дано да имаш късмета някой близък приятел да те счупи от бой, за да ти се наместят чарковете.
Аз явно нещо съм изпуснала, щото забелязвам сериозен разрив между вас двамата... Дано не е много сериозно и нещата да се успокоят, щото и двамата сте ми дружки и не искам да сте в конфликт !Не можеш да се сравняваш с него - той е примадона, недостижим в хленченето.
Ще дам няколко препоръки към всички кандидат-самоубийци - ако изберете хапчета или решите да си порежете китките, е ясно, че просто търсите внимание. В България трудно ще се сдобиеш с достатъчно силни хапчета за целта без рецепта, а рецептите трудно ги дават. Пък ако си порежеше вените хоризонтално на китките извън студена вода, кръвта се съсирва, преди да изтече. По-добре пробвайте с отрова за мишки или някоя друга битова химия; да си срежете сънната артерия или далака с кухненския нож, обесете се, хвърлете се от покрива на някоя висока сграда или легнете на релсите на влака.
Не е нужно да уведомявате всичките си познати от скайпа, фейсбука и форумите, че ще се самоубиете. Изключете си компа и се самоубийте мирно и кротко, без да пречите на околните. Има хора, които се наслаждават на живота си, големи егоисти сте, ако ги притеснявате с вашите психози. Рано или късно ще ви намерят, като се размиришете.
... Но не бих го причинила на близките си, иначе да съм приключила досега - и аз съм примадона и лесно се пречупвам, а проблемите ми все пак не са кой знае какво.
Някои хора сериозно трябва да излязат от форума и да затворят компютрите за 2-3 дни. Ще видите, че ще ви стане по-добре.
Май се отнася за тебе, щото аз не влизам всеки ден, имам и друга работа, ама ти се жалваш по женската част, зарязали и изоставили с малко вода и коричка хляб
Комфорта на една жена, може да не се покрива с твоите желания ! Ти да не мислиш, че е много комфортно да задоволяваш орално някой подпийнал и не можещ да свърши - пич ? После цигарата ти пада от устата, щото имаш мускулна треска на ченето.. Тва от другата тема го взех.. дано няма възмутени, но темата е на Уни, така че само той може да роптае ако има нещо нередно.Най много обичам жените, дето търсят комфорта, щото за комфорта всичко праят и не ми трябва златна рибка да ми се изпълняват желанията