От: Изключително добър сео експерт търси първите си клиенти за портфолио
Приятелю,
Няма никакъв проблем. Ще се разберем, но не и да бачкам един месец и после да не платиш, ще трябва да се разберем справедливо, т.е. ще трябва да дадеш капаро или в другия случай, който се сещам - 1. казвам ти кой домейн да купиш, как да го насочиш към мой хостинг, инсталирам ти сайт, оформям го - плащаш, правя му сео оптимизация, наливам текст и съдържание - плащаш - периодично през няколко дни плащаш. Като вече си имаме доверие - почваш да плащаш, както каза в края на месеца по 100 лв. само и единствено ако наистина виждаш смисъл и ефект и си доволен от работата ми.
Поздрави и успех в бизнеса и габровския манталитет, т.е. скръндзъвския
Приятелю аз наистина исках да работиш за мен, но ти така и не отговори. Ти ли си тоя дето ще говориш какви били хората, каква била България. Виж се ти. Поне едно "Не ме устройва" не каза. Ти си доказателство за поредния пишман предприемач. И какво мислеше, че ще вземеш на 6-7 човека по 100лв да изкараш новогодишните празници, като баровец и както се появи така и да изчезнеш. Ей заради такива бизнесмени, като теб е държавата на това дередже. Върви се моли за милостиня при тези на които си им оптимизирал сайтовете (в което силно се съмнявам). С тая тема вече си имаш солидно портфолио! Седни сега докато си пиеш кафето и си помисли, какво ще разберат за теб бъдещите ти не клиенти, като прочетат темата..
Приятелю,
Няма никакъв проблем. Ще се разберем, но не и да бачкам един месец и после да не платиш, ще трябва да се разберем справедливо, т.е. ще трябва да дадеш капаро или в другия случай, който се сещам - 1. казвам ти кой домейн да купиш, как да го насочиш към мой хостинг, инсталирам ти сайт, оформям го - плащаш, правя му сео оптимизация, наливам текст и съдържание - плащаш - периодично през няколко дни плащаш. Като вече си имаме доверие - почваш да плащаш, както каза в края на месеца по 100 лв. само и единствено ако наистина виждаш смисъл и ефект и си доволен от работата ми.
Поздрави и успех в бизнеса и габровския манталитет, т.е. скръндзъвския