Критиката е хубаво нещо, помага да осъзнае човек някои неща за себе си понякога. Както пушача не усеща, че мирише, а непушачите веднага го надушват. Ако се вслушва. Понякога враговете и критиците са най-полезните хора.
Хайде и аз да помогна за твоя по-представителен имидж ... Има ли грешки според тебе в това изречение и колко са на брой? Аз също имам грешки в моя сайт, не се засягай. Но това изречение не е лошо да го пренапишеш, защото има минимум 5 грешки в него! " Христо Илиев, занимава се с програмиране от 7 години, уеб дизайн 8 и Seo оптимизация от 3 години. Програмиране на Html, Css, PHP, Jvascrips."
По-долу е пример за един мой сайт отпреди бая годинки. А този сайт даже не ми е първият и е правен вече с програма. Първият ми сайт го писах ръчно на notepad преди 12 години, като ползвах само програма, която вкарваше тагове <p> <br> и подобни на принципа на copy/paste...
Когато аз съм чел за пръв път за HTML и съм писал ръчно сайт, ти си учил задачи в основното образование вероятно. Аз се занимавам и класирам сайтове на първа страница в Google още от първите години на възникване на Google.... Пристрастен съм към интернет още във времето, в което малцина имаха интернет вкъщи и компютри въобще...... Инсталирахме windows 3.11 от много дискети
Виж файлът 8607, по 10 дискети беше една игра, каквато днес има във всеки флаш сайт за игри... Знаехме и боравехме с команди като dir , dir w/p (ето от къде идва името на сайта dir.bg), cd.. , a: , c: компютрите нямаха интернет, ходехме в интернет зали, защото още нямаше окабeляване за интернет почти никъде, нямаше и кабелна телевизия... На компютъра бях написал 500 страници в word с книги-игри, за това го ползвах преди да имам интернет, това беше преди повече от 15 години ...
По времето на тоя сайт
http://lifeafterdeath.hit.bg именно SEO оптимизацията трябваше да се прави задължително за всеки сайт, писан ръчно на хтмл или правен с dreamweaver. С направата и популяризирането на безплатните cms-и вече SEO ОПТИМИЗАЦИЯТА до голяма степен си е направена от самите разработчици на тези готови сайтове, които се инсталират за 30 секунди. След което просто се нагласяват и администрират и от хора без знание на езици за програмиране. За това и аз мога да предложа цена само от 100 лв. защото някои неща на мен ще ми отнемат 1 час, а на някой 90 часа или даже няма да успее да ги направи. Естествено и аз много неща не мога, но за това имам приятели и познати програмисти.
Добрият SEO ОПТИМИЗАТОР днес просто е експериментирал с много сайтове години наред, както аз съм правил, и е разбрал от опит кога и защо един сайт се класира напред в Google.