правилното изписване е SEO оптимизация
Всъщност, и така не е.
Search engine optimization (SEO) – Процесът на преправяне на един уебсайт и неговото съдържание така, че да е максимално удобен и значим, както за Интернет търсачките, така и за хората. SEO оптимизацията включва технически задачи, които да улеснят една търсачка да открие и индексира уебсайта за съответните ключови думи, както и включва маркетинг насочени задачи, които да направят сайта по-привлекателен за потребителите. Успешния маркетинг за търсачките, помага на сайта да заеме върхови позиции за качествени ключови думи и фрази.
Вероятно имаш предвид Figure - Ground, ама предполагам си чел превода на някой българин.Това е Илюзионен трик който в лицето се среща главната информация, а цветовите вълнички се набиват в мозъка след обръщане окото се опитва да избегне тези остри цветове и погледа отива точно на контактите Незнам как не сте чували за тези като в другите държави масово се използва тази технология. Да не говоим за Тъч скрийн визитни картички, които все повече навлизат. Те са направени като меню, като статичен уеб сайт, например контакти цени услуги и при натискане се отваря поле и четеш връщаш се мисля че струваха около 20$ една визитна картичка празна
И моля вече да не спамите
Едва ли човек като Евгени греши, като пише за SEO оптимизация!
Аз откога мрънкам по темата, ама никой не поема. То това са си класически базови знания, нищо ново няма.Да но и на тези визитки ефекта е същия ако БКиров си ги направи да публикува някой снимка и ще видиш А относно тези новите технологии в България по принцип хората трудно възприемат новото и винаги сме последни в новостите....
Хахах Смешко чети моето момче аз не ти говоря за уеб а за печат. Аз с уеб дизайн не се занимавам когато разбереш че има разлика между двете тогава ще коментираш. В уеб моята работа е съвсем друга и мога да кажа че се получава доста добре с грозничките дизайни.
Просто ти направих забележка че голяма част от дизайните ти не са предвидени за печат. Когато правиш лого за сайт добре идеално тествай гледай как седи. Но когато го правиш за печат се съобразявай с елементарни правила за това. Ако искаш приемай съвета ми просто заради теб твоите клиенти ще ревът и ще обвиняват този който им печат за това че твоите проекти са такива.
Пак казвам голяма част! не всички.
А за малко и голямо съвсем за друго ти говорих но... как да е желая ти успех имаш добри попадения за уеб с малко четене или слушане на съвети може да понаучиш и за печат да ги правиш. В уроци.ком тези неща за които ти говоря не ги пише
PS: За да видиш че съм с добри намерения а не просто се заяждам няколко бързи съвета. Смени си шрифтовете Имената и тн с такива тънки кофти, не залепяй текстовете по ръбовете особено по края на самата визитка а и в самия дизайн седи кофти и при рязане хвърчат букви особено при двустранен печат което ти съвсем не отразяваш. Клиентите ти от тук няма как да знаят тези неща ти трябва да им обясниш кое защо е така. Защото има няколко души в този форум които могат да ти кажат че имам идея как се правят визитки Макар че съм некадърник сравнено с теб по твоите думи.