deffnews
Well-Known Member
Виж какво ми генерираС лица става ама някак си става обърквация когато описаниеот стане прекалено дълго...
Виж файлът 31891
Виж какво ми генерираС лица става ама някак си става обърквация когато описаниеот стане прекалено дълго...
Виж файлът 31891
пробвай така A beautiful fantasy woman
Аз написах "Silver box, golden ring with red diamond, mountain fog" сега ще пробвам
Сега пробвах с A beautiful fantasy woman
Побвал съм ама за това питах по-напред когато се опитвам да му вкарам повече параметри да речем специфика на пейзажа, облеклото, визията става малко мармалад и не нзая дали е ограничение на безплатната версия.Сега пробвах с A beautiful fantasy woman
Пробвай с A woman with silver hair, stand aside from thesquare
Просто напиши A woman with silver hair, stand aside from thesquare да видим какво ще изкараПобвал съм ама за това питах по-напред когато се опитвам да му вкарам повече параметри да речем специфика на пейзажа, облеклото, визията става малко мармалад и не нзая дали е ограничение на безплатната версия.
Сбърканото е, че колкотo си по-лаконичен толкова по-добри резултати дава. Почнеш ли да влизаш в специфики става мазало.AI-то прави разни предположения ако не сте специфични. И тежко залита в стереотипи. Примерно ако искаш определен цвят и тип на косата, в комбо с цвят на очите, може да ти сервира някоя от екзотичните раси.
Разни звезди и селебритита - упорито вади актуалната версия, т.е. визията към наши дни. И често прави някакъв гаден мишмаш. Разни дето отскоро са известни излизат много добре.
Също имаше подобно генериране и при мен, извадил е това, че е с бяла коса и за АИ това означава че е на възраст. Контреро е прав в случая, но не изцяло.
То е ясно, че борави с това с което разполага. Точно това ме интересува мен - дали може да не извади миш-маш. Ние като се заиграваме с него му пълним главата.AI-то прави разни предположения ако не сте специфични. И тежко залита в стереотипи. Примерно ако искаш определен цвят и тип на косата, в комбо с цвят на очите, може да ти сервира някоя от екзотичните раси.
Разни звезди и селебритита - упорито вади актуалната версия, т.е. визията към наши дни. И често прави някакъв гаден мишмаш. Разни дето отскоро са известни излизат много добре.