От: От: Искам да работя като фрилансер, но не знам как се почва?
kreten, това не е лисица....това е вълк.:-o
еми пръй си сметката колко си личи
тия работи там с вълка, единащината и особнящината земи си ги спести като се опитваш да правиш бизнес. клиентите не ги интересува какъв си а какво ще направиш за тях
ся понеже си ми писал, че можеш да направиш каквото искам и то йефтену аз понеже съм нахален ти предлагам да направиш нещо безплатно по мое задание
естествено можеш да откажеш - няма те бия я
заданието: искам да ми направиш лого дето отговаря на следните критерии:
1. да е използваемо и на тъмен и на светъл фон демек искам го в светла и в тъмна гама
2. да е използваемо за уебсайт, профилни аватари (форуми, туитъри и други простотии), визитки, флаери и тн. щи дам един жокер - нямам намерение да плащам по 200 лв за комплект от 100 визитки тъй че ако обичаш ограничи цветовете до някаква приемлива граница или още по-добре напрваи вариант само в черно и бяло естествено с негатив ако ми кефне да го печатам на черни визитки
3. да е разпознаваемо от два метра от монитора при размери до 200 пиксела
4. да има идея и асоциация - не ща пет букви в комик санс в цветовете на дъгата и пак щи дам жокер - не ща някви тъпи фонове, искам лого а не мацаница
5. много ща замоля да не използваш готови картинки от нета, начи неща дето мога да ги открия с три клика (ский атачмънта) не ги искам
Ся последно - ква е тематиката: искам да ми направиш лого за дизайнерско студио. правилно се ориентираш - бачкаш за себе си. Искам асоциативно и изчистено лого. Кат го погледнеш да ти става ясно че иде реч за студио за уеб дизайн. Ще преливаш стилизирана четка в компютърна мишка ли, ще правиш монитор дето да мяза на статив ли не те знам. Искам лого без цигании и шарении, ама такова, че като го погледнеш да го запомниш и като се загледаш да ти стане ясно, че фирмата зад това лого се занимава с уеб дизайн.
а да те видим
без такива