В форума има 8 платени трола дето подкрепят правителството Сещам се поне за 3 ....
И още 5-6 милиона които са останали в България
Същите тия 5,6 милиона сами са си ги избрали. Много странно как искаш някой хем да те управлява, хем да е в затвораИ още 5-6 милиона които са останали в България
Не иска да ни управлват, иска (и аз) да влязат в затвора и никога да не излязат. Да станат там любовници на някой и да си заживеят мирно и тихо.Същите тия 5,6 милиона сами са си ги избрали. Много странно как искаш някой хем да те управлява, хем да е в затвора
Ами то те партиите в парламента си възпроизведоха двойници и са готови за новите избори, давайте пак да гласуваме. Има нови избелени лъжливи циганки голям избор
Да, вече Пеевски си има Дудук. Нищо, че на неговия свири една руса заспа.
Ако питате мен, трябва някой да ги изведе с оръжие от там. Тия няма да се дадат така лесно. Лошото е, че и следващите са се заредили зад тях. Дебнат тези да изпуснат кокала, че да го захапят. Ей така, все едно и също.
Не знам къде го четох, но една българска ясновидка, беше казала, че ще дръпнем много силно, когато се отцепят Родопите и минат към чужда територия - Турска. Тогава ще стане голям обрат в мисленето ни и без кръв ще се правят революции и от тогава следва нашия възход.
Това последното ме притеснява, че го мислиш, нали сме в Европа как така ще ни цепят територията
БСП и нейното протеже Орешарски не стават и за чеп за зеле. И не защото аз така мисля, а по техни собствени думи. Кафявите панталони за пореден път в рамките на 200 дни признава, че нямат никакъв управленски капацитет.
Боровец, Орешарски: Бизнесът се въздържа от инвестиции заради вероятността ГЕРБ да се върне на власт.
Ами за чий тогава искате да управлявате?