а землянка?
Кой щи разреши да строиш посредата на нивата бре
а роки да го питам -
кой луд да иска да ходи някъде да работи бре ?
Аз лично живея в центъра и си ми е добре, кафета, дискота, молове, магазини, всичко ми е на 5-10 минути пеша. Ей са в 12 като ми се дояде има и денонщи магазини, има и доставки по домоветеХУБАВО ИСКАТЕ- И АЗ ИСКАМ, ОБАЧЕ...
Айде кажете ми кое да е селото ?
Да няма цигани в него и в селата наоколо.
Да има хубава природа.
Хората да не са СЕЛЯНДУРИ?
Да няма завистливи и гадни копелдаци.
Да не гледат комшиите свине и крави в големи количества.
Да има сот, интернет и подобни екстери.
И да не е по далеч от 1 час път от голям град.
Кажете ми къде е това? искам да живея там.
Еми кажете накъде да се насочваме
Се съберем само интелигентни съседи и аз за цвят и екзотика
Волуяк е добър вариант. Много е близо до София, има много нови и хубави къщи, има си СОТ, нет и всички екстри.
Аз лично живея в центъра и си ми е добре, кафета, дискота, молове, магазини, всичко ми е на 5-10 минути пеша. Ей са в 12 като ми се дояде има и денонщи магазини, има и доставки по домовете
само да вметна до tanipo
това за слънчевите батерии го забрави без разрешение, нямаш право, дори на собствената ти къща да ги сложиш, без да са проверени дали отговарят на някакъв стандарт.
За вятърните генератори да не говорим, там пък еколозите ще те спукат.
а и да ви питам, като ще живеете нашироко, тоя двор кой ще го поддържа? а и на двора е гот 5-6 месеца от годината, в другото време е студено,
А като спре тока примерно 10 вечерта, и понеже сте некакво шибано село, да не мислиш, че енергото ще се затърчат да ви го оправят, на сутринта чак
Ей туй дъртаците в тая държава са много сбъркани, много злобни, завистливи и лицемерни хора...това дори и от хора на 50 години съм го чувал че тяхното и по старото поколение са точно такива и младите хора са много по открити и приятелски настроени
Ке насАдим дръвета - орехи, бадеми, сливи. Не са притенцеозни.а и да ви питам, като ще живеете нашироко, тоя двор кой ще го поддържа? а и на двора е гот 5-6 месеца от годината, в другото време е студено,
Това са пълни глупости. Явно има хора, които не са чували за генератори.А като спре тока примерно 10 вечерта, и понеже сте некакво шибано село, да не мислиш, че енергото ще се затърчат да ви го оправят, на сутринта чак
ма дори и райграс да сложиш, нали требва да го косиш , поливаш и т.н.