Аз съм го ползвал, 5 долара е минимума който може да харчиш на ден. Доста солено излиза. По-добрия вариант е бутона "подсилване на публикация". С него може да сведеш дневния разход до 1 долар на ден и същевременно получаваш лайкове, но не са гарантирани. Аз с 3 долара си докарах горе долу 90-100 лайка. Но все пак зависи каква публикация е подсилена, какво продаваш и т.н. За това мое подсилване имах близо 20к рийч.
Много ти благодаря! Ще го пробвам и ще пиша.
Аз ползвам само Boost post и ми върши идеална работа. За 5 долара/5 дена(1 долар на ден) - 100 посещения на сайта/ден - 30к рийч на страницата/общо за 5-те дена/ - и доста продажби. Не знам за какво ти е страницата и как си оформила рекламата и дали си таргетирала правилно. Аз съм изключително доволен и голям процент от доходите ми са благодарение на Boost post.
Доста добри резултати,
За да имаш 500 натискания към линка от поста, колко е общият брой на показванията на този пост? , не рича на страницата
Здравейте, иска да попитам дали е позволено на стената на една страница да поствам друга.Благодаря ви