От: Искаш съвет за Фейсбук - питай тук
Здравейте
Много се радвам,че сте направили тази тема, и Специално искам да благодаря на човека, който се е сетил за това!
Наистина когато си помагаме можем да стигнем далеч
Та по темата..“
Имам нужда от вашата тема специално става въпрос за Facebook рекламата , или ли хора който активно рекламират в facebook
от менюто има няколко начина за реклама
Ще споделя накратко
в менюто за редактиране на рекламата има някой от следните неща,
Възраст , държава ключови думи
- Бюджет ( който е доста важен , тук ще се радвам да чуя някой който рекламира, според вас какъв е средния минимален дневен бюджет, 2-3 евро или повече , с който е добре да стартираме ) Минимума във facebook е 1 евро на ден.
-Оптимизиране за ! ( тук има доста неща, и не мога да преценя все още коя оптимизация е най-добра )
* Щраквания
Ще предлагаме рекламите ви на хора, които е вероятно да щракнат върху вашата реклама (CPC).
*Импресии
Ще показваме вашите реклами на хората възможно най-много пъти (CPM).
*Дневно уникално достигане
Ще предлагаме рекламата ви на хората максимум веднъж на ден.
*Ангажиране с публикация
Ще показваме рекламите ви на хора, които е по-вероятно да се ангажират с публикацията ви.
Към всяка една от горните опции за оптимизация има и :
Ценообразуване
Предлаганата от вас цена ще се оптимизира, за да получите повече ангажирания с публикацията на страницата си. Ще бъдете таксувана при всяко показване на рекламата ви.
Получавате повечето ангажименти към вашата публикация на най-добра цена – ще бъдете таксувана за импресии
Задайте сумата, на която оценявате един ангажимент към публикация
Ad Scheduling
Run ads all the time
Още възможности
Delivery Type
Стандартно - Show your ads throughout the day - Recommended
Още опции...
Доста неща са нали особено за тези който го виждат за 1-ви път ...
Ще се радвам от вашата помощ
Също така имам нужда от направата на едно лого ( ако някой има познания по Photoshop, и има желание да ми помогне с това, нека ми пише за да разменим контакти)
С радост ще следя темата!
Искрено благодаря