Здравейте. Къде мога да видя списък с всички хора, които са харесали страницата ми?
Здравейте,
Искам да попитам дали някои от вас знае има ли ограничение на броя изпратени покани за харесване на страница в ФБ. Става въпрос за следното влизам си в страницата и от лявото поле си каня приятелите, но има ли ограничение максимално колко мога да поканя на един път? Също така има ли значение, колко хора ще отправят такава покана едновременно...мисълта ми е да не стане проблем ако много хора на веднъж харесат страницата..
Благодаря предварително.
Някой има ли опит с рекламирането на Фб страница в ФБ? Горе доло колко излизат 1000 нови фена. Става въпрос за български фенове.
4-5 стотинки на фен или в най добрия случай 50-60 лв, но е относително от страницата разбира се
4-5 стотинкина фен ми звучи доста добре... Ако някой има опит с рекламирането на фб страници,може да сподели. Как ще е най-евтино и най-ефективно.
А има ли разлика дали са през LJ или купени от фб ? В смисъл, ако е същата работа не виждам голям смисъл да се купуват през фб, понеже през LJ излизат за около 1 ст фен.