Истинското лице на "санирането подкрепяно от ГЕРБ и спонсорирано от ЕС

От: Истинското лице на "санирането подкрепяно от ГЕРБ и спонсорирано от ЕС

искам гъзпром на ни санира, и безплатен гъз за всеки дом!
Истенски демокрад :lol:

Аз писах в предишната тема, идеята на ГЕРБ е абсурдна. Ще правят фонд с 2 милиарда лева, които ще дойдат неизвестно откъде и две години ще санират безплатно жилищни блокове. Тоест, фондът поема 100% от разходите. Това няма как да стане с европейски пари, тъй като оттам има изискване за съфинансиране. Европа никога не финансира нищо на 100%. Тогава откъде ще дойдат парите? Те не знаят как да намерят пари за обезщетяване на вложителите от КТБ, а тръгнали да обещават 2 милиарда за безплатно саниране. Да не говорим, че подобно нещо да го предлага дясна партия е абсурдно. Това е лява политика.

Re: От: Истинското лице на "санирането подкрепяно от ГЕРБ и спонсорирано от ЕС

To темата е от предишното му управление на боко, иначе да... странни приоритети, при положение, че кризата е голяма...

КТБ си отива с парите на хората, здравеопазването и най-кофти, все повече емигрират младите, образованието отчита спадове при кандидатстудентите и учениците след 8ми клас, безработицата е висока за уж развиваща се икономика, селата запустяват (заради безработицата), полицията я няма никаква, прокуратурата е една никаква. Тоя магистрали и саниране? Що за прост човек си? Знам, че е по-лесно да направиш магистрали от парите на хората, но някак трябва и хора да има след време, че да им вземеш от парите. :)

От: Re: От: Истинското лице на "санирането подкрепяно от ГЕРБ и спонсорирано от ЕС

КТБ си отива с парите на хората, здравеопазването и най-кофти, все повече емигрират младите, образованието отчита спадове при кандидатстудентите и учениците след 8ми клас, безработицата е висока за уж развиваща се икономика, селата запустяват (заради безработицата), полицията я няма никаква, прокуратурата е една никаква. Тоя магистрали и саниране? Що за прост човек си? Знам, че е по-лесно да направиш магистрали от парите на хората, но някак трябва и хора да има след време, че да им вземеш от парите. :)
Попитай някой гербав като бърнх :) - и аз го питам - хайде бърни - спечелихте изборите, нали се хвалиш, като че ли е личен успех - кажи за тези проблеми, или вие не ги виждате тези проблеми? коментирай как ще ги оправяте? :) :) вие сте на ход :)

Re: От: Истинското лице на "санирането подкрепяно от ГЕРБ и спонсорирано от ЕС

Аз писах в предишната тема, идеята на ГЕРБ е абсурдна. Ще правят фонд с 2 милиарда лева, които ще дойдат неизвестно откъде и две години ще санират безплатно жилищни блокове. Тоест, фондът поема 100% от разходите. Това няма как да стане с европейски пари, тъй като оттам има изискване за съфинансиране. Европа никога не финансира нищо на 100%. Тогава откъде ще дойдат парите? Те не знаят как да намерят пари за обезщетяване на вложителите от КТБ, а тръгнали да обещават 2 милиарда за безплатно саниране. Да не говорим, че подобно нещо да го предлага дясна партия е абсурдно. Това е лява политика.

Бате, мани ги ти, това са прости хора, с прости идеи. Ако това им е била цялата стратегия какво ще правят през мандата си (ако се доберат до такъв, защото и тук трябва мозък), значи може да си плют в мозъците тия дето гласуваха за тях. :) Освен, ако не са се заредили за голяма лапачка и те. Ама при герб се краде само на горните нива. :) За жалост няма да има за мишките около тях. :)

И друго, много от панелките им се вижда края, след 10-15 години ще почнат да се разпадат съвсем. Ако не забелязвате, последните години има доста случаи на паднали панели, тераси и прочее. Просто си имат живот и за някои блокове, той почти си е отишъл. За това и данъчните им оценки са доста по-ниски от тези на блоковете ново строителство.

Re: От: Re: От: Истинското лице на "санирането подкрепяно от ГЕРБ и спонсорирано от Е

Попитай някой гербав като бърнх :) - и аз го питам - хайде бърни - спечелихте изборите, нали се хвалиш, като че ли е личен успех - кажи за тези проблеми, или вие не ги виждате тези проблеми? коментирай как ще ги оправяте? :) :) вие сте на ход :)

Аз вече казах, да си плюе в мозъка. Ако го има. :)

Не са спечелили нищо, човек. Просто взеха най много гласове. Ще спечели този, който сформира правителство. Тия са глупави и няма да им се получи. Те са ха вход, ама за малко, после са БСП, и ако не се засерат, после са ДПС и така, докато има някакво решение, но май сме за избори. :) Отново. :)

Днес четох някъде,че над 40% от пътната мрежа на страната е супер зле,а идва зима,онзи ден един колега от Търговище мина да се видим и ми каза,че града е разкопан целия и всичко е дупки и кал,не вярвам да е единствения такъв град...Според мен 50% от пътищата са много зле и са опасни за здравето и живота на всички пътуващи по тях.Някой знае ли каква отчетност има за парите от винетките,и понеже тези пари ги даваме за пътната инфраструктура,дали не отиват за саниране или за подслушване,или за някоя друга малоумна дейност?

Запознат съм донякъде с въпроса. Цитирам по памет. Приходите от винетки са някъде 120-190 милиона, а за поддръжка на пътната мрежа трябват милиард и нещо на година. Математиката показва, че тая работа няма как да стане. Това обаче не значи, че винетките за леките коли трябва да поскъпват. Пътищата се разрушават най-вече от камионите и другите големи превозни средства. Според мен техните винетки трябва да поскъпнат поне двойно. Дори тогава обаче пак няма да стигат парите.

Ако става въпрос за пътната мрежа в рамките на населените места, там отговорност носят общините, а не държавата и съответно, за да караш по тези пътища не се изисква винетка.

Test,ами парите от пътния данък къде отиват,те са поне двойно повече от винетките?

Отиват в общината. Тези пари са само за градските пътища.

От: Re: От: Истинското лице на "санирането подкрепяно от ГЕРБ и спонсорирано от ЕС

Ще ги оправиме като не назначаме Пеевски за шеф на Данс и като не банкрутираме банки - това са първите стъпки.

Бат Сали е новият Пеевски. Вече почнаха и протестите.

Бат Сали е новият Пеевски. Вече почнаха и протестите.
Ама аз за това говорих... като ще са с преференции нека да са пълни преференции.

Една бюлетина - всички кандидати. Без партии. Без подредби. Па ако ще да е и 2 метра дълга.
Електронно - още по добре. Тъкмо няма да има невалидни. Който не може да чете - да цъка някъде и това е.
И тогава ще си проличи, кой какъв е, и какво доверие имат в него.

А сега - Бат Сали... оня дето гърмя по Доган... всякакви отрепки кандидати и (вече) депутати.

Re: От: Re: От: Истинското лице на "санирането подкрепяно от ГЕРБ и спонсорирано от Е

Ще ги оправиме като не назначаме Пеевски за шеф на Данс и като не банкрутираме банки - това са първите стъпки.

Като се коалират с ДПС твоите умници, гледай как няма не Пеевски, еми и Галевите ще ти станат шефове на МВР. :)

И само ако не знаеш, разказаха играта на банката, защото този мишкар, назначен от предишни правителства си повярва много. Така свинщина се случва, когато раята се помисли за господар. ;)

Ти усещаш ли, че си единствения простак в целия форум, който говори от името на дадена партия в множествено число = "ще ги оправиме" - какво ще оправите бе , смешна история... аман от пропаганда.

Ти усещаш ли, че си единствения простак в целия форум, който говори от името на дадена партия в множествено число = "ще ги оправиме" - какво ще оправите бе , смешна история... аман от пропаганда.
Виж как си задал въпроса ?
коментирай как ще ги оправяте?
Цял ден висиш в раздел Политика и пускаш тема след тема и после ревеш за пропаганда ? Що за глупаво заблудено магаренце си ти ? Изборите минаха - народа каза кой иска да управлява. Ходи реви в банята и не занимавай целия форум с душевните ти терзания , колко лошо са Герб пък са 1ви с 2но повече проценти от останалите.

Горе