От: Какви са ви мненията за Affiliateforme?
Да кажа мнение до момента като търговец, чиято кампания предстои да тръгне:
1. Не знам колко е голям екипа, но в комуникацията ме оставят с впечатление за лек хаос. Вчера 2 пъти звъня с въпроси, но и двата пъти не намирам човека, който можел да отговори на тях. И двата пъти ми се обещава връщане на обаждане, което така и не се случи.
2. Няма елементарни инструкции за интеграция на проследяващите кодове. Не знам е защото си мислят, че зад всеки магазин седи екип от 20 души, но като гледам и зад тяхната услуга не са толкова, така че го отчитам като сериозен пропуск. И днешният ден мина, аз още нямам инфо защо единият код работи, другият не. А говорим за Opencart, която е една от масовите платформи.
3. Няма Описание на платформата. Да, лесна е за боравене, но поне едно кратко описание за създаване на кампания и настройките по нея е повече от наложително. Не прави добро впечатление, че ми се налага да действам на принципа "проба-грешка", да се обадя с въпрос за инфо и да ми се предложи "да ми обяснят по телефона". Няма да припадна от 10 мин сметка, но въпроса е принципен. За мен когато предлагаш подобна услуга е редно да се погрижиш за тези неща.
4. Нова кампания бе спряна без да бъда информиран за това, "защото не съм дал ПР статия и не е тествано". Значи за теста съм склонен да преглътна, но само до някъде. От вчера чакам някой да го направи, а днес ме питат защо сам не съм си тествал. За статията днес научих...
Това е до тук, а още както казах не съм стартирал. Не искам да си мислите, че издребнявам. Напротив. Просто леко напрягащо с тенденция за дразнещо ми действат подобни именно дребни неща, които изкачат още преди старта дори. Не знам как си приоритизират задачите и кой им е по-важен, макар искрено се надявам да няма такова деление.
Сега ще си търся решение защо техният код не сработва и ще си тествам. И като отпадне това се надявам най-накрая да стартирам за да мога да споделя впечатления за това, което всъщност съм се присъединил - повече продажби.