biaaro
Well-Known Member
Кажи за какво става дума, нямам намерение да давам кредитна карта, че да гледам видеото.
Цъкни на това Watch on YouTube и гледай, каква кредитна карта?
Кажи за какво става дума, нямам намерение да давам кредитна карта, че да гледам видеото.
По принцип толкова факти и доказателства има вече, че този е чист мошенник. Дори е габровец, който дава.Yordan Micikulev направи видео с негова снимка, но преди това още по коментарите имаше имената му дата на раждане от къде е и т.н. Той изтри и моите видеа, където го попитах няколко неудобни въпроса. Но това новото е малко по-различно.
Иска да му доказвам възраст. Или кредитна карта, или снимка на личната.Цъкни на това Watch on YouTube и гледай, каква кредитна карта?
Иска да му доказвам възраст. Или кредитна карта, или снимка на личната.
"
Потвърждаване на възрастта
Преминете през кратка проверка, за да потвърдите, че сте навършили необходимата възраст за гледане на този видеоклип. Научете повече
"
"
Използване на кредитна карта за незабавно потвърждаване
Картата ви няма да бъде таксувана. Всички такси за транзакции ще бъдат изцяло възстановени.
Използване на документ за самоличност
Изпратете изображение на валиден документ за самоличност, като например лична карта или шофьорска книжка. Потвърждаването на този документ може да отнеме до 3 дни."
Мне. Тролих Киро Брейка, той ме трие, после Гугъл ми вдигна мерника.Това се задейства когато Ютуб засече даден юзър да търси и отваря прекалено много видеа маркирани "За Възрастни".
Има ли откачалка в ютуб, с която не се занимаваш?Мне. Тролих Киро Брейка, той ме трие, после Гугъл ми вдигна мерника.
Прекалено душманска система са си направили Гугъл за тяхната си екосистема. С което спомагат за пъкленото дело на дърти комуняги като гореспоменатия, и като Пламен Пасков.
Напълно е възможно да съм в blacklist. От един момент нататък Гугъл почна да ми иска верификация за нови акаунти. Градят комунизъма и те.
Сипвам само на най-върлите откачалки. Просто не ме свърта. Наистина видях колко категорично се инфектира Google, направили са си мега брутална система за цензора, пред която шапка свалям.Има ли откачалка в ютуб, с която не се занимаваш?
За клевета ли те е репортнал, много ми е интересно как работи youtube? Особено в момента когато е пълно с разни хаховци, които говорят, че Ковид не съществува и развиват конспиративни теории и никой не ги пипа? Например тоя лудия Пламен Пасков не го пипат, обаче когато един доктор беше направил видео, в което го изобличава. Това видео беше свалено след сигнал от Пасков, който иначе плюе против youtube и всички компании.Yordan Micikulev направи видео с негова снимка, но преди това още по коментарите имаше имената му дата на раждане от къде е и т.н. Той изтри и моите видеа, където го попитах няколко неудобни въпроса. Но това новото е малко по-различно.
Не, бях използвам части от негов клип по дълги от 5-6 сек. и за авторски права ми свали видеата.За клевета ли те е репортнал, много ми е интересно как работи youtube? Особено в момента когато е пълно с разни хаховци, които говорят, че Ковид не съществува и развиват конспиративни теории и никой не ги пипа? Например тоя лудия Пламен Пасков не го пипат, обаче когато един доктор беше направил видео, в което го изобличава. Това видео беше свалено след сигнал от Пасков, който иначе плюе против youtube и всички компании.
И другото ше върнат. Противоречеше на ютубърската логика да ги скриват.
Румен гледам съ е усетил че най-добрата тактика е да се прави че нищо не е станало.
Не знам, ама тоя Свет ми бие повече на шаман, не на гуру С тая музичка за фон и тоя монотонен изказ, чак и аз по едно време почнах да му вярвам. А като гледам коментарите, направо си е жив шаман с верни последователи....
Ти вЕрно си прав колега. Нещо самоувереността започна да му изчезва, но пък е перфектно за Mindfulness медитация дето му викат, че гледам нашумява много. +АМИН+