Ами ако жената е работеща , а мъжът е починал определено възпитава е него мъж който чака жената да прави всичко един ден ,защото липсва мъжкия пример. Нека работят жените ,но да имат време за децата си ,да им дават любов и внимание. Необходимо е за подрастващите малчугани.Според мен всеки има право да работи, да учи или да прави каквото сметне добре за себе си. Нито жената е длъжна на мъжа, нито обратното. Отговорността и грижата за децата трябва да се поделят поравно и от двамата родители.
Представи си жена, която 10-15 години е била само домакиня, не е работила, не е учила, не си е направила труда поне един език да научи. Какво ще стане, ако в един момент се разделят с мъжа? Как ще се издържа тази жена, която след толкова време, вече не в първа младост, без опит и умения, тепърва ще търси работа.
Също така смятам, че няма връзка между правилното възпитание и това дали жената работи или си седи цял ден вкъщи. По твоите думи малко излиза, че работещите жени не възпитават добре децата си, не се грижат и не подкрепят семейството си, което абсолютно не е така.
Все пак всеки сам си решава, аз примерно не харесвам такива жени, които чакат на мъжете си за всичко и с времето стават напълно зависими от тях. За мен това е по-скоро безхарактерност или някакъв вид меркантилност и егоизъм. Предпочитам жената до мен да има своя работа и да може да се справя и сама в живота, тъй както и мъжът го прави.
Строителен предприемач, кво му придиряш! Бабките реститутки тъй се нагушиха с по 3 апартамента, гараж и магазин. Бутнат съборетината па построят 15 пъти по толкоз.Видяхте ли новата схема на Вистата, най-мащабната досега. Вие му давате така на доверие пари и той за вас купува земя в Бали, строи имот, управлява го, а вие само ще прибирате парите.
Я дай видеото, тоя образ съм го пропуснал с изцепката.
ХахаА Балийците какви строители са, направо ръцете им растат от задниците.
Там са свикнали да строят колиби от бамбук и като барнат цимент, ако не ги следиш какво правят ще ти построят крива къщата като кулата в Пиза било то и едноетажна
А Румбата нищо чудно да купи още два три имота, как ще ги следи тея строители не знам
Темата започна да се пълни с някакви гадости, и доста потребители напукаха репорти, а и не мисля, че сме арена за такива излияния.Този ако си направи профил тук, Блинкито моментално трява да му пусне Админ права. АЛФА предприемач!!!
П.С. @Blinky защо заключи темата с алфа вълните и лъчите? Тъкмо изчетах 1/1756-та от Писанието и сега всичко се провали...
Колега май нещо не си разбрал за какво говорим. Става въпрос за истинския АЛФА и за друга тема. Потърси я във форума и почети, в случай че имаш 1 година свободно време. Текста е с размерите на Будистката Трипитака.Рипортите сигурно са от профилите на Румбата във форума. Чак гадости аз не виждам в темата, даже смятам, че би била полезна за хора, които поне имат акъл да потърсят в интернет,преди да почнат "бизнес" отношения с него.
Бизнесът му е омайване на шарани. Не помня кога купи биткойн ама сякаш вече е на загуба. Ако беше напечелил щеше да се похвали.Какво ми е мнението за РУМЕН ВИСТА? Симпатичен, предприемчив и интелигентен млад човек. Владее много добре английски и щом печели добри пари ЗНАЧИ Е ДОБЪР в работата с която се занимава! НО ТОВА ЧЕ ТОЙ ЖЪНЕ УСПЕХИ с една работа, това не означава, че всеки може да постигне неговото постижение! Това че съседа ви печели по 100 000 на месец с един вид бизнес НЕ означава, че и вие ще печелите по толкова ако се захванете със същия бизнес!!! ъхъъъ то си има ноу-хау ъхъъъ
...колкото до критиците - нищо ново под слънцето - МАЙКА МИ Е СЪЩАТА КАТО ВАС - за всяка бизнес идея казва: "нищо няма да излезе от тази работа", тя просто си е такава по природа - ЗАПЛАТАДЖИЙКА! За минимална заплата ще работи ама за заплата ще работи - няма да си размърда мозъка един бизнес да подхване като хората...
Иване, ако трябва да съм откровен И АЗ НИЩО НЕ РАЗБИРАМ от дробшипинга с който той се занимава, и за това не се занимавам с такава дейност. НО ПАК КАЗВАМ, този човек си вади прехраната с тази дейност и щом успява, значи е добър в тази работа. ОСТАНАХ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО, че за да подкараш подобна работа НА ПЪРВО ВРЕМЕ трябва да разбираш АНГЛИЙСКИ на доста добро ниво който език аз не владея, ТАКА ЧЕ този дробшипинг ли беше какво беше НЕ Е РАБОТА ЗА МЕНЕ... ...но за сметка на това пък, разбирам от друго производство, което си върви доста успешно - колкото произвеждам толкова продавам и при мене не остава нищо непродадено, защото знам как да си проучвам пазара, знам какво искат хората да купуват и аз им го произвеждам - когато знаеш какво искат да купуват хората и им го произвеждаш - НЯМА КАК ДА СЕ ПРОВАЛИШ... ...ЕТО ТАКА СЕ СЪЗДАВА УСПЕШЕН БИЗНЕС- според менеБизнесът му е омайване на шарани. Не помня кога купи биткойн ама сякаш вече е на загуба. Ако беше напечелил щеше да се похвали.
Селските дядовци по соца са инвестори като него. Строят в нищото, и наоколо само мангали и кучета.
Еми не успява. Имаше сайт за рибарски такъми - продаде го.Иване, ако трябва да съм откровен И АЗ НИЩО НЕ РАЗБИРАМ от дробшипинга с който той се занимава, и за това не се занимавам с такава дейност. НО ПАК КАЗВАМ, този човек си вади прехраната с тази дейност и щом успява, значи е добър в тази работа.
Румбата печели от дропшипинг, продавайки курсове за дропшипинг, той самият отдавна не се занимава с това. Единствените му доходи са да продава курсове и консултации, както и от афилиейт линка му в Еторо т.е. да лови шарани. Дали е добър в тази работа - признавам, добър е.НО ПАК КАЗВАМ, този човек си вади прехраната с тази дейност и щом успява, значи е добър в тази работа.
То принципно НЯМА БИЗНЕС, който да носи сигурна печалба за вечни времена - то рано или късно нещо се случва и търсенето на някоя стока/услуга спада И АКО човекът е инвестирал точно в това, НОРМАЛНО Е ДА СИ ЗАГУБИ ПАРИТЕ... ...трябва да се внимава и да се преценява риска. Лично аз, не виждам сигурност в нито една валута /от крипто не разбирам, но едва ли прави изключение/ валутата винаги губи от стойността си, защото инфлацията я изяжда... преди 20 г.двустаен в София струваше 25 000 Е, а сега вижте им ценитеСупер смешен е, когато не се окаже прав за нещо, после как се извърта и намира някакви абсурдни обяснения да се оправдае. Като например инвестициите в крипто валути, дето допреди няколко месеца, казваше, че това е най-добрата инвестиция, по-добро от акции, индекси и всичко друго, а сега пее съвсем друга песен.
Хихи. Не е нормално да си загубиш парите. Румен си налива парите основно в тъпотии, дето коя да е фризьорка или таксиджия ще ти каже същото като него. Инвестира в най-бляскавите и модни неща в момента, което е почти сигурен индикатор, че ще си вътре и то скоро.То принципно НЯМА БИЗНЕС, който да носи сигурна печалба за вечни времена - то рано или късно нещо се случва и търсенето на някоя стока/услуга спада И АКО човекът е инвестирал точно в това, НОРМАЛНО Е ДА СИ ЗАГУБИ ПАРИТЕ...
Някои криптота ги водят анти инфлационни, ама още не са пари, че да им смятаме инфлация....трябва да се внимава и да се преценява риска. Лично аз, не виждам сигурност в нито една валута /от крипто не разбирам, но едва ли прави изключение/ валутата винаги губи от стойността си, защото инфлацията я изяжда...
Инфлацията не може да изяде парите Ви, ако нямате такива ...последвайте ме за още финансови съвети