Нпраово пускай фирма Василка да трие, че стана голямата помия Купуваш голямата метла от Женския пазар и се развихряшЕее, аре не прецаквайте темата, за да не се трием.
Здравей и добре си дошъл тук.Здравейте, започнах да чета форума с идеята да науча повече за онлайн търговията, тъй като исках да си направя онлайн магазин, който да ми носи допълнителни доходи. Така попаднах на тази тема за affilaties, която истински ме заинтригува. Имам голямо желание да уча по тази тема, и да се занимавам активно, проблемът е че ми липсва базовате начални познания в тази област. Бихте ли ми препоръчали някаква литература или източници, където темата за affiliates се разяснява в детайли от А и Б, както се казва, тъй като тук изчетох доста, но за съжаление това не е моята сфера на дейност до сега, и ми липсват основни познания, термини и т.н. Благодаря предварително!
Здравейте, нов съм в форумът и в афф бизнеса като цяло. Но доста прочетох и наистина този саит е с оценка 6+ от мен и вътре виждам че има много хора които си разбират от работата. Едно голямо браво!
Ние ги ползваме. Не сме ги развивали последно време, но от практиката ми с тях мога да споделя само положителни впечатление. Като почнем от коректност и минем през добри продукти, та стигнем до силен афилиейт съпорт. Markethealth.com са определено една от най-добрите програми за хербалки. Лично аз ги препоръчвам силно. Има доста добри ревюта за тях и някой не са просто, за да трупат афилиейт, а защото наистина са пробвани и написани това, което е било в главата на самия уебмастър.Един бърз въпрос към старшите тук в affiliate marketing-а:
Някой ползва ли Markethealth.com и да споделите дали сте доволни.Прочетох няколко добри ревюта в нет-а за тях,само не ми е ясно как става плащането.Пише,че минимума е 20$ з атеглене.Като опция има Paypal,ама силно ме съмнява да стане през Paypal.Поне аз не виждам в backoffice-а си опция за Paypal.
Благодаря предварително !
Успех хора!
Ние ги ползваме. Не сме ги развивали последно време, но от практиката ми с тях мога да споделя само положителни впечатление. Като почнем от коректност и минем през добри продукти, та стигнем до силен афилиейт съпорт. Markethealth.com са определено една от най-добрите програми за хербалки. Лично аз ги препоръчвам силно. Има доста добри ревюта за тях и някой не са просто, за да трупат афилиейт, а защото наистина са пробвани и написани това, което е било в главата на самия уебмастър.
Плаюането: Има няколко опции, като аз лично ти препоръчвам през PayPal, там плащат на минимум $50, едно време можеше да дадеш $25 и да си остане така и до ден днешен, но вече си е на $50.Може да са го върнали, защото правеха промени последната година. Има опция за PayPal вътре. Ако не, може винаги да се свържеш с тях, те отговарят веднага и всеки афилиейт е ценен за тях. Работил съм с тях и знам, че е така.
Ако имаш други въпроси, давай ги.
чувал съм за хора, правещи огромни пари от афилиейт, без нито сайт, нито писане на статии - само с поставяне на правилния линк на правилното място - я форум, я коментар... ех, да бях го и живял освен чувал!