И е така и не е така. Често когато стане дума за IT стартъп, неимуверно идва и термина аутсорсинг. Не знам как се случва при строителството, но няма как да имаш налични in-house цели отдели. Тук нямат, което не знам как би повлияло на общата картинка, естествено би било хубаво и по-добре, но факт е, че такъв проект изисква адски много хора, от багеристи, та чак ако щеш до интериорни дизайнери. Гледам частта с маркетинга (до някъде) и цялостното им уеб присъствие е на лице, но има какво да се желае. Колкото до мащабирането. Имат английска версия и силно се надявам тя да не е само пълнеж, а начин да излезе извън България.
Ако ще ходиш някога в Дисниленд, кой ти е най-близкия - Френският, нали? Не мисля, че ще стигне тази популярност, но знае ли се до къде биха могли да докарат проекта. Абе ако решат направо да се финансират по този начин, без много много инфо....нека направо направят едно ICO и да се приключа. И без това е модерно сега.
И все пак, при това положение, според теб, не е ли редно поне да обявят инвестиционни дялове и те да отговарят на това какво ще се вземе като %, и съответно за какви пари. Листването на борсата и според мен е малко ненужно, имайки предвид, че стойността, за която ще го оценят няма да отговаря на техните стойности, но това пак е мое мнение.