Занимални в които децата, мелят брашно, правят на плет и измазват на къща с кал, правене на фигурки от глина.
Някакви спортни занимания за деца, тичане, бой с меч и щит
Хвърляне на копие, ласо и стреляне с лък
Рисуване и изработване на бижута, които приличат на старите български
Работилница за изработване на средновековни костюми
Езда
Демонстрация със хищни птици, като орел
Плаване със средновековна лодка
Отговарят:
И аз едва преди няколко седмици се поинтересувах къв аджеба е тоя парк - досега само бях мяркал темата няколко пъти без да ми фаща вниманието особено.Бахххххх мааааамууу ууу УУ уу !! Ако не беше дал тоя клип, аз никога немаше да разбера, че тва нещо изобщо съществува
мале-мале, са започва едно четене... не е истина в каква драма ме вкара
Току-що описа как работят "пирамидите" май.Прекалено надценено и супер агресивно продаване с редица червени флагове, но най-важните - сами си продават акции, а не през Инвестиционен Посредник, продават някакви невероятни % доходност след Х време, а както сам каза никой никъде не ги отразява, т.е. те първа трябва да развиват цялостен пазар и то на международно ниво.
Запитай се как оценяват нещо в бъдещето, което е неразработено дори и на идейно ниво в главата на нас самите българи, а да не говорим за чужденците. Защо толкова "доходоносен" проект не се предлага за листване на борсата, а се търсят хора на дребно за гаражна покупка на акции?
Както и да го изкълчиш, няма нищо общо с пирамида.Току-що описа как работят "пирамидите" май.
И за мен това е май нещо такова...
нямаше как просто да скочиш да защитаваш другарчетоКакто и да го изкълчиш, няма нищо общо с пирамида.
Това не ти е Нексо.
Вложенията са си там, активите са осезаеми.
ПП: блекаут8 е теоретик и ентусиаст. Покритието му се основава основно на четене на FT, Блумбърг и "Капитал". Изкарва пари от продажба на курсове и плямпане по темата. Един от многото финансови "гурута" в интернета.
Естествено - руските курви трябва да се подкрепяменямаше как просто да скочиш да защитаваш другарчето
Тъй де, не всеки се дорежда до полскитеЕстествено - руските курви трябва да се подкрепяме
Голям западен инвеститор искал да строи ветрогенератори в землището на общината.Май нищо не съм прочел. Каква е далаверата на Капитал, ПАРКА да не е на далавера. Има ли някакви политически врътки тук.. Каква е файдата на държавата да е против проекта? А този пък Прокапиев, той за какво се бори и каква му е връзката с цялата драма.
Ами, до като още сме в опознавателен режим, офертата на този етап се замразява, до като не започнат да се очертават по-ясно границите и размера на този проект..