За живота ще го подготви училището, достатъчно там да го карат да учи, материала да се преподава от заинтересовани преподаватели да обучават, да е в изолирана среда от това което става на улицата в София, и да се събира с деца само от училището, ако трябва следобедна занималня за социални контакти и нищо друго...
плана максимум частно училище, IT специалност в чужбина. Работа за голяма фирма... Аз и майка му ще имаме достатъчно висока застраховка живот така че ако стане фал ( в западна европа не е ненормално главата на семейството да е застрахован за поне 250 000 - 500 000 евро) ама тук в България те оценяват на 10 000 лв) та тези 250 000 да стигнат за училище с пансион и средна работа университет...
Само не съм помислил какво ще правим ако проявява насоченост в областта на изкуството - (ще има промяна в плана) ама пак не виждам в целия план къде е необходима задължителна казарма ....
Това за наркотиците в последните години на казармата
е истина. Аз се смятам за много добър стратег
. Да кажем че това във форума, е част от по-голяма
бъдеща медийна кампания за казване на истината, ако в обществото се появят нагласи за връщане на казармата...
Откъде на къде ще ми казват какви ще са ми плановете за детето ми... както написа Рабин
Ако нагласите за връщане на казармата се появят ще се боря да ги променя
и ще излезе много помия която досега е премълчавана... тези който искат връщане на казармата - ще се изправят срещу още хора мислещи за бъдещето на децата си... бъдеще не включващо задължителна казарма (който иска може да прати детето си доброволно и сега да го правят мъж
ако се смята неспособен като родител да го научи на това)