Така ли те шамаросваше мъжа, дето те остави? Не съм предполагал и това, че има жени да се кефят на насилие върху тях самите.
п.с. Мишоци, като пребиваха новобранците гледаха да не се види от шапкаря, синините и белезите да не са по откритите части. Мръшляците нямаха смелост да се изправят пред ротния за действията си! Ендо-червеи и половина, отделят някакви вещества, да не ги надуши имунната система! Червеи си останаха до края, не станаха мъже.
Toчно преди малко се кефеше, как Крумов разбил зъбите на новобранец, с крадената клавиатура. Деба и лицемерието!Като цяло никой в темата не подкрепя насилието в казармата.
Дисциплината е да спазваш някакъв режим и да се научиш на ред!
И аз избягвам контактите с лелки като теб, споко. Аз видях пребитото си другарче, не беше точно по лицето, но го биха душмански, баш такива синини. След това мръдна психически. Защото бяха 2 враждуващи групи, цигани срещу бели, едната подлъга новобранеца да се оплаче от другата. Какво значи да си позволявам, няма какво да се гнусиш, това е реалността вътре, тая, дето не си я виждала. Старите не са по силни поотделно, просто са имали време да си сформират групичка. Ако се кефиш на футболните хулигани навън - това е твоя избор и вътре.Факта, че си си позволил да публикуваш тази снимка, точно с този надпис, показва нещо много ... ненормално в мозъка ти. Не знам дали е след тежка травма по главата ти или така си се родил, но определено не бих искала да те познавам реално.
И сега се види, че не се справяш в живота, а на старини и кофите ще са празни. Връщайте дивия соц, и да се приключва с България, да се изнесе и последния, дето може да намери летището! Трябва да мине колосален глад, и да се приключи с калпавия матрял. Жестоко, но това е лечението. Ни е виновен някой отвън, ни икономическото положение. "Ние сме малък, но много прост народ!" - Жорж Ганчев 8)от моя страна, да си въобразя че бих могла да се справям сама.
Като ви свършат аргументите - и се почва класическата приказка за хапчетата и докторите. Аз съм за доктор, че не искам да се занимавам с диви шапкаджии, налЕ? Вий сте голямата работа, цял живот да дуднете как са ви стройкали, че по-интересно не сте имали смелостта да постигнете!Рабине, Рабине жалко не можа да схванеш иронията в поста ми. Човеко ти имаш някакъв проблем, за съжаление не съм специалист и не мога да ти поставя диагноза. Определено имаш нужда от помощ
Като ви свършат аргументите - и се почва класическата приказка за хапчетата и докторите. Аз съм за доктор, че не искам да се занимавам с диви шапкаджии, налЕ? Вий сте голямата работа, цял живот да дуднете как са ви стройкали, че по-интересно не сте имали смелостта да постигнете!
Не съм като вас, би трябвало да личи от първия пост. И не искам да съм. Лицемерна тълпа!
Не искам и да разбирам родените за роби, наричащи себе си хора. Живейте си в мизерията и не дърпайте останалите. Туй за кво съм се хванал - и по-големи простотии съм виждал.За съжаление ти не разбираш хората искащи казармата да съществува.
Не искам и да разбирам родените за роби, наричащи себе си хора. Живейте си в мизерията и не дърпайте останалите. Туй за кво съм се хванал - и по-големи простотии съм виждал.
Казармата съществува, с 5 пъти повече аскер на глава население от американците. Не съм ти светил да знам кви малоумия сте съчинявали. Бъди горд със себе си, не се усъмних в агресията, на която са способни нисшите духом!
Долу ръчичките от моя живот, лицемерна сбирщина! Нищо не искам от вас, нищо не съм ви длъжен.
Наистина се надявам да мине Големия Глад, и тоя народ да се изчисти по естествен начин, по природен закон!
Колкото крадецът у вас има морални и каквито и да е права - толкова и всяка мръсна ръчичка, искаща да докопа година и нещо от моя живот! Нямаш думата!Само не разбрах защо през цялото време се смяташ за лично засегнат. Поврявай ми не си толкова значим, че да се занимава някой персонално с теб. Живот и здраве да върнат казармата и запасните учения имаш два избора. Нискобюджетен полет извън БЪлгария за сметка на служебните разходи или 30 дена годишно игра на войници. И ако тези които вурнат казмарат са хитри и направят данъчни облекчения за всеки явил се в казармата или запас ти ще си от първите сметкаджии мишоци там
Туй горе е снайперист!
От тая тема:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=179524&p=2433574
Бесен шапкар не може да ме направи себеподобен. Като войник не ме пречупиха, че и обратен на търсения ефект се получи, виждаш... Те не са в ролята на командири, а на надзиратели. От нормалното поделение до военния пандиз е една крачка, един отказ да правиш лицева опора за кеф на фуражката. Затвор с лек режим, това е наборната служба.Ти верно си от някаква паралелна вселена. Никога не е имало официално събитие на което по покривите да няма спец. части. Да не говорим, че в така хвалените от теб демокрации при пододбни мероприятия във въздуха не може да се разминеш от хеликоптери и така любимите на Куулайс, дрони.
Ех как един запас ще направи човек от теб не е истина
@Redrum с тая отвратителна снимка, какво показваш как се експлоатират детски мозъци ли?
Само да те информирам, че като дете са ме научили да поднасям цветя на паметника на Апостола и без да нося камофлажни дрехи и да маршерувам!
Със същата успевамост може да накараш хлапетата, да маршеруват в чест на Георги Димитров, Ленин, Сталин, Троцки и кой си избереш, лошо ми става направо.
Дете в камуфлаж да козирува е грозна работа! Как не им мушнахте автомат в ръцете, да заприличат баш на децата на Ал Кайда! Като чавдарчета имаше строева подготовка, и който не маршируваше както трябва - учителката го биеше. Като войник не съм марширувал толкова, колкото като дете. Едни мрачни времена се връщат за кеф на баботията безмозъчна.Още повече, как са облечени и че от това следва "промиване на мозъци"?!
Може да са им обещали сладолед или торта, ако го направят без да се дърпат много.
Как можа, да напишеш Сталин и Троцки един до друг,не знам!
И какво общо има това с другото, че деца поднасят цветя и венец на паметника на Апостола (от там и сравнението ти да маршируват "в чест и памет" на изброените от теб-малко не хващам "сенса" : цветя за Апостола/цветя за Георги Димитров и сие/? Още повече, как са облечени и че от това следва "промиване на мозъци"?!
Може да са им обещали сладолед или торта, ако го направят без да се дърпат много.
Но пък други/цивилни/ деца не виждам да поднасят цветя. Защо ли? Или батковците им и чичовците неминали казарма.
Аз се бях отписал ама няма как да подмина използването на Левски за гнусната ви казармена пропаганда.
Дойде време и България да изпрати човек на слънцето
Разширяваме сътрудничеството със Северна Корея в областта на образованието, културата, медиите и спорта, съобщи МС
Северна Корея не се слави с много постижения, особено в сферата на медиите, където е наложена жестока цензура. Хората в комунистическата държава не ползват интернет, защото той е забранен. За нивото на комуникациите в страната може да подскаже следната статистика: при 24 млн. души население към 2011 година в страната има едва 1,18 млн. телефонни поста, а абонатите на телекома (държавен, разбира се) са 100 хил.
Като постижение се смята, че от 2013 година на чужденците не се налага да предават мобилните си телефони на властите при влизане в страната.