Какво мислите за казармата?

От: От: От: Какво мислите за казармата?

А ето това мнение, обобщава всичко, което исках да напиша!

Васил Левски има толкова общо с казарамата, колкото кришнарите с хиндуизма :evil:

Неграмотни евроидиоти, ЛЕВСКИ Е УЧАСТНИК В ПРЕДШЕСТВЕНИКА НА БЪЛГАРСКАТА ВОЙСКА, ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ НА РАКОВСКИ.

ЛЕВСКИ В УНИФОРМА:

5496.jpg

От: Какво мислите за казармата?

Бесен шапкар не може да ме направи себеподобен. Като войник не ме пречупиха, че и обратен на търсения ефект се получи, виждаш... Те не са в ролята на командири, а на надзиратели. От нормалното поделение до военния пандиз е една крачка, един отказ да правиш лицева опора за кеф на фуражката. Затвор с лек режим, това е наборната служба.

Добре бе, като не е демокрация - кого ще туряш на трона, толкова ли е трудно да назовеш едно име? Станишев ли, Местан ли , Цв. Цв. ли...
КОЙ???

Напротив приятел, пречупили са те и то доста добре. Като ти чета писанията не си сам. Много ясно, че Пеевски е за трона.

Шкембелиите почнаха и с Левски да се сравняват. Сега и поповете с Мерцедесите, Линкълните и Ролексите ще скочат, че той и църковно минало има!
Много ясно, че Пеевски е за трона.
Айде ся, червените бабички издигнаха това правителство, не аз!

От: От: Какво мислите за казармата?

@Redrum с тая отвратителна снимка, какво показваш как се експлоатират детски мозъци ли?

Да може би всички, като дечица сме държали пистолетчета и сме си играли на ПА-ПА, но реалността в казармата е малко по-различна (извинявай ти не знаеш).

Тази снимка показва за пореден път, че някои хора си използват децата, за да си подмиват корумпираните задници и нищо по-различно, че чак и камофлажи им дали тц тц тц.

Няма да се спрете вие, докато не съсипете тази държава напълно.

Въобще не трябваше да го публикуваш тоя фотос тук, защото е отвратителен и адски манипулативен. Използваш най-святото, за да правиш реклама на военни режими - повръща ми се!

P.S.

Само да те информирам, че като дете са ме научили да поднасям цветя на паметника на Апостола и без да нося камофлажни дрехи и да маршерувам!

Със същата успевамост може да накараш хлапетата, да маршеруват в чест на Георги Димитров, Ленин, Сталин, Троцки и кой си избереш, лошо ми става направо.
Аз моят син ще го обличам така и ще поднасяме венци, а ти твоят можеш по еврогейски да го заведеш на гей парад.

Тегло, тегло какво им се казва, какво разбират те....

Рабине и бгнещо, не се плашете бе мама му стара нема да служите втори път.

не се плашете бе мама му стара нема да служите втори път.
То няма и начин. Докога ще мишкувате и не коментирате защо имаме 5 пъти повече аскер в момента от американците?
Аз моят син ще го обличам така и ще поднасяме венци, а ти твоят можеш по еврогейски да го заведеш на гей парад.
Да пусна ли пак децата с автоматите, по един Калашник няма ли да им нарамиш?

От: От: От: От: Какво мислите за казармата?

Неграмотни евроидиоти, ЛЕВСКИ Е УЧАСТНИК В ПРЕДШЕСТВЕНИКА НА БЪЛГАРСКАТА ВОЙСКА, ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ НА РАКОВСКИ.

Аре ако искаш да не се обиждаме! И с по-големи букви да го напишеш осир@нето ти няма да се замаже!

От: От: От: Какво мислите за казармата?

Не е нужно да обиждаш, защото Първата българска легия е създадена от ДОБРОВОЛЦИ и няма нищо общо с малоумната ти наборна военна служба.

Вчера като ти казах, че Левски е радетел за демокрация, което ти призна се опита да омлаоважиш факта замазвайки го с годините и каза нещо от сорта, че ако е живял днес нямало да е така (оракуле).

Днес нарочно слагаш Първата българска легия редом до военната служба, което не е правилно, защото идеалите са коренно различни, ама не си внимавал в час по история.

Желая ти да имаш син и да си го обличаш, както искаш, но си мисля, че е правилно да го оставиш той сам да реши как да се облича, защото иначе е смешно не, ами направо трагично.

Що се касае до гейските неща, не разбирам какво ми говориш. Явно не можеш да се защитиш с аргументи и започваш да обиждаш, но това е нормален защитен механизъм при всеки човек.

Най-вероятно ако коментирахме темата на живо щеше и да ме удариш, тъй като такива пичове, като теб са свикнали да решават споровете с юмруци, а не с дипломация, както би следвало да е нормално за едно развито общество в цивилизацията.

Последно редактирано:
От: От: От: От: От: Какво мислите за казармата?

Аре ако искаш да не се обиждаме! И с по-големи букви да го напишеш осир@нето ти няма да се замаже!

Какво осиране? Че две деца отдават почит на Апостола, това ли? Това за теб е нещо лошо, промиващо им мозъците, така ли?

Какво осиране? Че две деца отдават почит на Апостола, това ли?
Че сте ги облекли като Млад Алкайдец! Само калашниците липсват, а децата много биха му се радвали!

От: От: От: От: От: От: Какво мислите за казармата?

Какво осиране? Че две деца отдават почит на Апостола, това ли? Това за теб е нещо лошо, промиващо им мозъците, така ли?

Да точно така.

Тези деца не само, че не знаят кой е Апостолът, а и са облечени с камофлажи и червени барети не се праи на луд молЕти се :-o

Учудвам се как има хора, които виждат нещо, 100% го разбират ама е така от инат се правят на ударени с мокър парцал.

Ти откъде знаеш какво знаят и какво не знаят? Твоите деца ли са, че да казваш кое е правилно и кое не?

Ти откъде знаеш какво знаят и какво не знаят? Твоите деца ли са, че да казваш кое е правилно и кое не?

Искаш да кажеш, че тези хлапета разбират идеите на Апостола, за чиста и свята република ли?

То ти не ги разбираш, камо ли те.

Айде стига толкова.

От: От: От: От: От: От: Какво мислите за казармата?

Използването на Левски в темата с цел пропаганда. Все ми е тая деца ли са там или баби!
И най-лошото е, че развяваш като прани гащи човек дето няма нищо общо с твоите възгледи.

Идеите на Левски въобще не са това, което ти говори Плевнелиев от телевизора. Чистата и свята република е НЕЗАКОННА и обявена за такава с фалшифициран от комунистите референдум. В чистата и свята република вярват само баламите. Апостолът е бил идеалист и е живял във времената близки до Френската революция, т.е. е бил повлиян от нейните идеи, които са се доказали като неработещи и унищожаващи Европа. Други въпроси?

Оръжие, оръжие и пак оръжие.

Предателите трябва да се убиват.

Работата вършете, но умно! Трябва да се убие, ако не е чист.

Работим чисто български и не искаме да се водим по никого извън Българско.

Решили сме се вече — или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!

ТИ ЕВРОПЕЕЦО, изпълняваш ли заветите на Апостола?!

Национал-революционерите ни са повече от социалисти, републиканци или каквито искаш. Те са национал-революцинери, отвъд всяка идеология, събирателни образи на нашата борба за освобождение. Това не можете да проумеете вие. Левски е бил за република, Ботев се е възхищавал от Прудон (френски анархист) и е имал социалистически разбирания по много въпроси, Раковски е нещо различно от тях двамата. Те всички обаче са живели и са се борили за свободата и без значение от това какви са персоналните ми разбирания два века след тях, аз ги уважавам и почитам. Нещо неясно?

Патриоте,

купи си един автомат, облечи жена ти и децата ти в камофлажи и се бори срещу еврогейовете, демокрадите и американците.

Дано върнат казармата, та да те вземат малко да служиш на родината, че да има за какво да ми пишеш после, а не сводобни съчинения.

Ако искаш пускай още постове, но няма смисъл да ти отговарям.

Идеите на Левски въобще не са това, което ти говори Плевнелиев от телевизора.
Aйде казвай кого ще ми водите за цар, мадридския мошенгия ли, КОЙ?
Имате ли идея въобще какво искате в тоя живот?
С кого още ще се изгаврите за жалката една заплатица, през Левски минахте, кой остана? Да не изричам напразно името Му, само с Него не сте си играли още!
Туй канцеларската фуражка - ни чест има, ни свян! Левски искал всъщност монархия да прави, ама що ли е рекъл "ако ще избираме цар, то и сега си имаме султан", цитирам по памет.

Абе като стана на въпрос за казармата...
точехте ли си сабите редовно ?

Тука булята ще ти обясни, гледам по всичко има мнение и е наясно.

Тука булята ще ти обясни, гледам по всичко има мнение и е наясно.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
да ахахахахахахахахахах
ако и в това е експет я признавам и ще я номинирам за сабя на месеца :)

Момент ?
коя е булята?

да няма нещо свинско само?

Горе