Той си я взима, нагъл е като братята му от махалата.Тоя мангал защо му дават думата
Тогаз ще го втасаме, искат да вдигат данък общ доход почти двойно. Има го документирано.Възраждане ще взимат първия мандат!
Е, те вече не искат да ни изкарат от ЕС, а само да предоговорят членството ни! Въпроса е какво ще дадем при тези преговори в замяна?Тогаз ще го втасаме, искат да вдигат данък общ доход почти двойно. Има го документирано.
Като ни изкара от ес и се събуждаме у виденовата зима.
Щели да управляват Европа, да потърся ли видеото?Е, те вече не искат да ни изкарат от ЕС, а само да предоговорят членството ни! Въпроса е какво ще дадем при тези преговори в замяна?
Израждане дори и да са първи, няма да съберат 121 депутата и ще трябва да се коалират с някого. Излизане от ЕС/НАТО или двойно вдигане на данъка ще означава протести до дупка.Тогаз ще го втасаме, искат да вдигат данък общ доход почти двойно. Има го документирано.
Като ни изкара от ес и се събуждаме у виденовата зима.
Интересно как и него не го е срам едно да говори пред медиите, друго пред избирателите! Но не се учудвам нали е отроче на Доган! Прекрасно замести Патриотите, въпреки това много хора ще гласуват за него! А от евроатлантизъм да прескачаме към рускоазиазъм не ми харесва! От едно информационно затъмнение към друго!Е гледай кви малоуми са:
Всеки един патриот, който мисли за доброто на България и не го прави от корисни подбуди трябва да знае, че мястото на България в ЕС и НАТО е най-доброто място в което може да се намира държавата в последните 150 години. Част сме от най-големия защитен военен блок, част сме и от най-големия обединен свободен пазар. По-добро няма. Не е измислено, няма и да бъде измислено през нашия живот.
Съгласен съм с това че трябва да сме част от ЕС и НАТО! Но това не значи че съм съгласен те да ни определят как да живеем, как да се храним и с кого да спим! Именно за това ни трябва някой с българско самосъзнание. За да може да е в добри отношения и със Запада и с Изтока! Тъй, като сме на кръстопът, ще можем да станем една Швейцария, но няма как да стане ако казваме само "да сър"! И не съм съгласен, че сме в най-големия пазар, защото Индия и Китай са по-големи сами.Тази опорка е прилична, затова искам да я коментирам.
Какво ще направи тоя "българофил"? Ще ни изкара от ЕС и НАТО, успоредно с това ще покаже кур на Турция и Русия, ще ни вдигне самостоятелно в изолация от световната икономика и ще цъфнем и вържем? Ще станем Швейцария на балканите? Жените ще раждат по 4, мъжете ще са с коса и обръснати, децата ще слушат, полицията няма да пита "и кво правим?
За Гейропа ли говориш и НАТО управлявано от ФАЩ?Тази опорка е прилична, затова искам да я коментирам.
Какво ще направи тоя "българофил"? Ще ни изкара от ЕС и НАТО, успоредно с това ще покаже кур на Турция и Русия, ще ни вдигне самостоятелно в изолация от световната икономика и ще цъфнем и вържем? Ще станем Швейцария на балканите? Жените ще раждат по 4, мъжете ще са с коса и обръснати, децата ще слушат, полицията няма да пита "и кво правим?"...
Всеки един патриот, който мисли за доброто на България и не го прави от корисни подбуди трябва да знае, че мястото на България в ЕС и НАТО е най-доброто място в което може да се намира държавата в последните 150 години. Част сме от най-големия защитен военен блок, част сме и от най-големия обединен свободен пазар. По-добро няма. Не е измислено, няма и да бъде измислено през нашия живот.
Съгласен съм с това че трябва да сме част от ЕС и НАТО! Но това не значи че съм съгласен те да ни определят как да живеем, как да се храним и с кого да спим! Именно за това ни трябва някой с българско самосъзнание. За да може да е в добри отношения и със Запада и с Изтока! Тъй, като сме на кръстопът, ще можем да станем една Швейцария, но няма как да стане ако казваме само "да сър"! И не съм съгласен, че сме в най-големия пазар, защото Индия и Китай са по-големи сами.
Много добре те разбирам, и все пак не е единствения. Като сме в ЕС, дай да се откажем от арабите, от Африка, от латинска америка, все големи пазари!Виж файлът 29141
Говоря за блокова икономика. Нито ще станем част от САЩ, нито от Китай или Индия. Пазарът на ЕС е единственият шанс на нашата мижава държавичка в икономическо отношение да дърпа напред.
ЕС е изграден по такъв начин, че мнозинството решава даден казус, но въпреки това има изградени механизми за вето дори на най-малките държави. НАТО е по същия начин - всеки е равноправен. Именно заради това Швеция все още не е в НАТО. Всичко е въпрос на това какви хора ще пратим в органите на ЕС - ако пращаме руски агенти, жените им, разни "патриоти"-фашаги, герберски калинки, гърла и други - няма как те да ни представляват както на нас ни се иска разбира се.
Докато когато руzzия ни говори тук слушаме.
ПС - днес закусих с малко бръмбари и червеи, защото от ЕС така ми казаха да правя.
Мислиш ли? Дали, ще направят грешките на ВМРО, Патриотите и Атака?Само да вметна, че ако възраждане спечелят следващите избори, ще обърнат палачинката и съвсем други работи ще запеят и вършат
Кой е тоя, че нещо не се сещам! В семейството на Копейкин влизат соросоидни пари, жена му играе по тия програми, и за капак взема пари от ЛИДЛ. Копейкин дето иска да ги гони.Именно за това ни трябва някой с българско самосъзнание.