Беджев Стил
Well-Known Member
Както казах, вие сте социопат, с такива като Вас не се разговаря. Вие сте за лудницата с психически отклонения
Цялото ни законодателство е синхронизирано с европейското. Този закон по който се събират подписите също . Всичко през годините е прието от българско НС. Българите който работят в ЕС и получават съответно евро дали са недоволни от това, не знам.Това не го разбирам наистина. Защо наистина не им уважиха тези подписи. Малко се сдухах и аз, че 600К подписа не са вече важни, както е по закон за референдум тук. Нали друг е въпроса защо си държат на лева, но моя фокус тук падна върху самото отхвърляне. За другото си имам позиция, която не съвпада с тази на Възраждане.
аз може да съм социопат , но поне имам умствен капацитет докато ти си един лайномет самоКакто казах, вие сте социопат, с такива като Вас не се разговаря. Вие сте за лудницата с психически отклонения
На хранилката са продажбите на оръжия.На хранилка на Кремъл, национални предатели, путинска сган.....
аз се чудя що му обръщаш внимание на тоя тъпунгер Ясен Беджев ... станал на 49 години ама е от.... Русйе Да си видял кадърен и умен русенец? Аз досега не съм !На хранилката са продажбите на оръжия и всички демократични партии.
Ти да беше видяла предния им внесен законопроект, ще паднеш. Да се било забранило да се ползватЦялото ни законодателство е синхронизирано с европейското. Този закон по който се събират подписите също . Всичко през годините е прието от българско НС. Българите който работят в ЕС и получават съответно евро дали са недоволни от това, не знам.
Изобщо не си заслужава да се прави евала на тази партия и да се обсъждат внесените от нея подобни предложения.
Никой не мисли за България.. изобщо.Абе всички са на хранилка. Въпросът е кой повече мисли за България. Ей така, между другото с краденето.
Ти да беше видяла предния им внесен законопроект, ще паднеш. Да се било забранило да се ползват
Депутатите не харесаха проекта на Костадинов за Закон за българския език
Езикът е жив организъм и няма да изчезнеnews.bg
Идиоти, сър!!!
Така ли сe прави PR Излагация.Идиоти, сър!!!
За глупаците, които реално не осъзнават защо реално се внасят такива неща (и е очевадно, че няма да минат), нарича се PR. И явно закърнелите мозъци добре попиват. Схемата е ясна и на това, във видеото и на този референдум. Сега с този PR спечелиха още безмозъчни хора на своя страна.
От "Възраждане" вече анонсираха, че след като парламентът отхвърли проекторешението парламентарната група, ще предприеме следните стъпки:
За последното "Възраждане" ще има нужда от подкрепата на друга парламентарна група, тъй като сезирането на КС става с подписите на една пета от депутатите, а партията има само 37. Пред "Дневник" водещият юрист на "Възраждане" Петър Петров потвърди миналата седмица, че вече е подготвена конституционна жалба, която да бъде внесена "още на следващия ден". Под нея са се подписали и депутатите на "Има такъв народ", които са 11 и така подписите стават точно 48.
- ще поискат разговор с президента Румен Радев за свикване на референдум и за сезиране на КС
- ще пуснат сигнал до прокуратурата
- също ще сезират Конституционния съд за решението на парламента
Да, и за това им плащаме заплати. Изроди долни.Така ли сe прави PR Излагация.
Гледах за кратко дебатите в залата . Вяла работа. Гербаджийката само дето не заспа на трибуната.
ИТН май и те няма да ги подкрепят за КС ,
Тия имат извънреден брифинг през ден. Милите, колко им се управлява, голямо драпане, голямо позиране.
ще изчакам да набере достатъчно членове групата и ще я купя Ще им направя предложение на което да не могат да откажат Тогава лека полека ще променя мисленето и мнението на хората в групатаПожелавам на тази група да се развие:
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
ще изчакам да набере достатъчно членове групата и ще я купя Ще им направя предложение на което да не могат да откажат Тогава лека полека ще променя мисленето и мнението на хората в групата
Само погледни администраторите българи ли са или украйнци
Виж файлът 29941
всъщност след малко проучване установих , че всички администраторски профили са на един и същи човек и това е Елеонора Димитрова която дори не живее в България....Какво мислене ше им променяш - просто им експортваш данните (3-те имена, мейли, айпита и т.н.) директно в СПИСЪКА за БЕЛЕНЕ!
ПП: е на тоя Милен примерно много ше му хареса в общата баня...
всъщност след малко проучване установих , че всички администраторски профили са на един и същи човек и това е Елеонора Димитрова която дори не живее в България....
Да, жалки са, но важното е, че никой от тях няма да се добере до такава оферта през живота си:ще изчакам да набере достатъчно членове групата и ще я купя Ще им направя предложение на което да не могат да откажат Тогава лека полека ще променя мисленето и мнението на хората в групата
Само погледни администраторите българи ли са или украйнци
Виж файлът 29941