Какво мислите за партия Възраждане

Ето го и другия русофил с турне в ....не, не е Русия. :D

428429455_935731641393260_7258389264395006296_n.jpg

Ако проскоземците случайно мислят, че е фотошоп или колаж от някой евроатлантик:

nai-svobodniq-ot-vsichki-png.32598

Поредния ReтарD с поредния фалшив профил ни занимава в продължение на дни с неква смешна снимка.. Политик чете вестник!!!
o_O Ама не какъв да е, а вестник, издаван в държавата, която е новият класов/идеологически враг!!! o_O Боже, какво дежа вю ми е тва с 80-те години на миналия век.

Толкова ли ти е трудно да схванеш, че не всички български политици са изцяло отдадени на фашистката доктрина, налага от сащ и ционистите в последните години? Много ли ти е сложно да вденеш, че не всички политици у нас са склонни да продадат род и родина като наркомана в киев? При всичкия нарцисизъм на Костадинов, му прави чест, че не се юрнал да работи за ВПК на сащ, петимен да вкара страната ни в американската прокси война с Русия?

Земи си фашистките разбирания за устройството на света и си ги заври там, където обичаш да си завираш разни неща. В моя мироглед е ок да четеш и Росийская газета, и Ню Йорк Таймс, и Газета Виборча, стига да можеш да четеш и да се интересуваш.

Боли ме фара мен, че да ти правя регистрации и да ти пускам копейко. Бегай там да пасеш животните

Тая пак ли се е напила с боярищник / ракия и си излива нещастния животец. Спрях на първото изречение, след това видях надолу фашисти и се усетих, че е влязло у пияна фаза, то и пенсиите май не са им ги дали още

Тая пак ли се е напила с боярищник / ракия и си излива нещастния животец. Спрях на първото изречение, след това видях надолу фашисти и се усетих, че е влязло у пияна фаза, то и пенсиите май не са им ги дали още
Хахахахааха

Спрях на първото изречение, след това видях надолу фашисти и се усетих, че е влязло у пияна фаза, то и пенсиите май не са им ги дали още
Мамма миа. Я си поразгледай постовете. По 20-30 пъти папагалстваш модерните за момента думички сред праведните :D

Изказването ми от трибуна днес по повод внесения от "Възраждане" законопроект за "чуждестранните агенти".

"Навлизам в 55-тата година от живота си в пети мандат на Народното събрание. Може да бяха кратки, но все пак бяха мандати.
Бих искал да ви кажа, че въпреки всички дрязги, въпреки всички битки, въпреки крясъците в зала и извън зала, въпреки безсънните нощи, лично на мен по време на престоя ми тук – пък и през целия ми живот – много рядко ми се е случвало да се изправя очи в очи с чистото зло.

И също така искам да ви кажа, че този законопроект се приближава много до моята представа за чисто зло.

Нормалните хора в България знаят за какво става дума и знаят какво се превърна Русия, след като този закон законопроект беше приет там. Това започна 2014-а година. Започна по принципа на бавното сваряване на жабата. И се стигна до там, че де що имаше прогресивна медия – "Новая газета", "Медуза", телеканала "Дъжд" – всичко беше смачкано. Всичко беше изхвърлено. Всичко беше закрито.

Всички светли, прогресивни хора се изнесоха от Русия. Техните книги не се продават в Русия – или ако се продават, са увити в амбалажна хартия. Репресиите върху свободата на словото са зловещи.

Всъщност този така наречен законопроект срещу чуждестранните агенти – това е битка срещу гражданското общество. И това всички нормални хора в тази държава го знаят, но ролята ми в Народното събрание е освен законодател да бъда и народен трибун – и съм длъжен да го кажа.

Това е опит да бъде смазано гражданското общество по руски образец. И Русия се превърна в днешния Мордор именно след приемането на този и подобни на него закони. Защото тя не не винаги е била такава, по времето на Елцин, дори и в първия мандат на Путин все още имаше надежда, че това ще е една плуралистична държава.

[Ние тук в тази зала] често хапем устни и не го казваме директно, но е крайно време е да си го кажем – [тук, сред нас,] ние имаме наместник на този Мордор. Бихме могли да го наречем "окото на Саурон" – макар че оченцето на г-н Костадинов е малко по късичко. Но [в края на краищата] никоя метафора не е съвършена.

Страшното обаче, господа, не е в чистото зло, което се оглежда в лицето на хора като г-н Костадинов – който, разбира се, е провокатор, патологичен лъжец и подлец; това [всички ние] го виждаме и го знаем. Всеки ден го виждаме; видяхме го и преди малко, по време на кратката схватка [в парламентарна зала, предизвикана от неговите копои].

Но най-страшното, дами и господа, е баналното зло.

Най-най-страшното са хората които си отъркват гръбчетата с Възраждане по политически подбуди [и си затварят очите пред техните изстъпления].

Това е чиста проба пълзящ фашизъм. Знаете какво стана, когато [западните сили] не се опитаха да спрат Хитлер, а приложиха техника на "умиротворяване". Знаете какво стана и докъде се стигна и колко жертви бяха нужни.

Аз съм длъжен тук да застана на тази трибуна и да се опълча срещу тези хора, защото аз не се страхувам от тях.

Това, дами и господа, води до концлагерите – и до онези [злодеи], които играят футбол с детски главички. Дотам се стига по този път.

Така че внимавайте, дами и господа, внимавайте накъде сме тръгнали. И се опълчете срещу това зло.
Благодаря ви."

Бате, ти се активирал като за последно. Явно верно ще ви спират тока. Как плащат на публикация, на ред, брой думи, брой места на публикуване?

И в целия тоя бълвоч (авторът е анонимен - има защо), нито думичка, как лошият закон за чуждестранните агенти се е отразил на сащ, юк и Франция.

То и да се чудиш на човека що се страхува да осветли руските тролове - четирихилядниците? Що, бе джанъм???

Бихме могли да го наречем "окото на Саурон"
Ееееех бедни ми хобите, за Толкин надали си чувал. Мордор отдавна се е превърнал в (неразбрано) нарицателно за жълтопаветниците.

Проблемът на тази държава е, че копейкин е (ин)директно създание на хилядите грантаджии. Колкото и да е лумпен и популист, ако не беше вярна голяма част от приказките му дали щепе да хваща дикиш?

И в целия тоя бълвоч (авторът е анонимен - има защо), нито думичка, как лошият закон за чуждестранните агенти се е отразил на сащ, юк и Франция.

То и да се чудиш на човека що се страхува да осветли руските тролове - четирихилядниците? Що, бе джанъм???

Цитат......Тая пак ли се е напила с боярищник / ракия и си излива нещастния животец. Спрях на първото изречение, след това видях надолу фашисти и се усетих, че е влязло у пияна фаза, то и пенсиите май не са им ги дали още

Ама верно ли.....ало,намали дозата.....?

Май много станаха налудничавите......

:D :D :D ice_screenshot_20241201-201617ннн.png

Само 100-процентов импотент може да си ливне злобата и да го пише в графа ''аргументи''.

Не те питам кво си пил или ял, а защо така жално квичите при предоставената ви възможност да осветлите ''руските агенти - 4-хилядници"? Защо???

1738850187512.png

Агентният нарцисизъм включва нуждата от възхищение и чувство за превъзходство. Антагонистичният нарцисизъм се характеризира с експлоатация на други хора и липса на емпатия към тях. И накрая, невротичният нарцисизъм се отнася до чувствителност и трудности при регулиране на емоциите.

....нарцисизмът може да се увеличи с течение на времето при някои хора. Изследванията показват, че някои аспекти на нарцисизма, като експлоатация на другите и липса на емпатия, могат да се увеличат, когато хората заемат властови позиции. Това е особено важно в работата и в отношенията .

https://greatergood.berkeley.edu/article/it...et-newtab-en-us

Сега като намалеят парите в политиката, може и да се поразчисти политическия терен натурално, та белким останат предимно автентични патреоти...

Ама едва ли - винаги е имало материална файда в тоя бранш.

Горе