nikolai.mt
Well-Known Member
По малкото зло е по добреЕ, обективно погледнато, по-добре ГЕРБ да си продължат да си управляват, отколкото тия да докопат каквато и да е власт.
По малкото зло е по добреЕ, обективно погледнато, по-добре ГЕРБ да си продължат да си управляват, отколкото тия да докопат каквато и да е власт.
@Blinky ако ще да е така, да се уведомява кой колко е платил за теми да агетира и да си представа идеите, нали сме европейци. В феусо всичко в видно кой плаща![]()
Айде поредното от детската градина, чака и се моли да му ПОЗВОЛЯВАТ.Пък и ако тук се позволява агитация ще е ебаси предприемаческият форум![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като те чета и други неща са ти чужди. Дано да е само футбола, но не бих сложил пари на това.п.с. Предприемачи сте колкото аз съм футболист. Не съм ритал от дете.
Чинопочитанието ми е чуждо, да. Затуй не облякох униформа, някой да ми казва какво да мисля и какво да приказвам. Направо питайте админа коя е правилната партия, и да не си мъчим мозъчетата с умуване.Какви агитации? Всеки си мели каквото иска. Преди време имахме един дето агитираше да влизаме в МЛМ-та, друг пък какъв як бизнес е това с кликането по рекламки.
Като те чета и други неща са ти чужди. Дано да е само футбола, но не бих сложил пари на това.![]()
То правилната партия е ясна! Казва се "Предприемаческа партия" и трябва да се сформира от посетителите на този форум. В крайна сметка след очаквания успех на изборите, то след това чрез законови промени дропшипингът ще се издигне на нови невиждани висоти...Чинопочитанието ми е чуждо, да. Затуй не облякох униформа, някой да ми казва какво да мисля и какво да приказвам. Направо питайте админа коя е правилната партия, и да не си мъчим мозъчетата с умуване.
Maлко ги изтърва тия избори, инак можеше да се нагушиш с милионите, като Валерката Симеонов.То правилната партия е ясна! Казва се "Предприемаческа партия" и трябва да се сформира от посетителите на този форум. В крайна сметка след очаквания успех на изборите, то след това чрез законови промени дропшипингът ще се издигне на нови невиждани висоти...
Ти, човек, верно имаш бая свободно време.![]()
Kaкто обещах на лидера им - на всеки изтрит въпрос под техните видеа - ще отварям тема в нов форум. Да дойдат и там да ме изтрият!
Хм, и това не знаех...
![]()
АФЕРА.БГ | И СЪПРУГАТА НА КОЦЕТО СЕ СДОБИЛА С АПАРТАМЕНТ ЗА 100 БОНА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ. ЗАЩО КОЦЕТО ИЗЛЪГА?!
Журналистически разследванияafera.bg
О, имам още много много време! Пасков продължава да трие, аз ще го накича у още няколко форума. Аз за разлика от повечето хора агитирам да СЕ гласува. И като ме питат за кого и вече не знам какво да кажа. В оная тема пуснах линк към клип, минават през Колима, дето Сталин е измъчвал и убивал милиони. Пасков се скъсва да го хвали, и който спомене за лагерите изчезва от коментарите. Гьобелщина пълна!Ти, човек, верно имаш бая свободно време.
По бай Тошово време беше така, а който беше възпрепятстван да гласува, председателя на комисията гласуваше вместо него.
Какво предлагаме?
1. Промяна на данъчната ставка за облагане на личния месечен доход в следния порядък:до 800 лв. – без данък;от 801 лв. до 1500 лв. – 10% данък;от 1501 лв. до 3 000 лв. – 12% данък;за сумите над 3 001 лв. – 17% данък.
2. Намаление на ДДС от 20% на 18% за всички стоки и услуги.3. ДДС върху храна, лекарства, книги и учебници ще бъде премахнат
О, имам още много много време! Пасков продължава да трие, аз ще го накича у още няколко форума. Аз за разлика от повечето хора агитирам да СЕ гласува. И като ме питат за кого и вече не знам какво да кажа. В оная тема пуснах линк към клип, минават през Колима, дето Сталин е измъчвал и убивал милиони. Пасков се скъсва да го хвали, и който спомене за лагерите изчезва от коментарите. Гьобелщина пълна!
Важно е кой ще е на кормилото, НФСБ ме излъгаха на времето, и оттогава ми държи влага!
Нали сте предприемачи уж, нямате шеф на главата, пък и неделя е днес, все пак...
Като ги гледаш сегашните изроди, да се чудиш кои време са по-добри. Не мога да разбера защо народа ни минава през всякаква пумия, и от коя дупка на Ада излизат хора като сегашните. Че и следващите ще са същите изчадия. Независимо какви листи и обещания се изливат пред обществото, лайната ще са изливат и ние ще сме отдолу. Опитът показва, че това е по-реалния сценарии от всякакъв друг.По бай Тошово време беше така, а който беше възпрепятстван да гласува, председателя на комисията гласуваше вместо него.
Май трябва да сложим точка на мита за добрият народ и управляващите изчадия. "Дай на човек власт, пък му гледай сеира" са казали мъдрите. Политиците и управляващите в частност не се пръкват от Марс, а от нашето общество, от нас. Политиците ни са събирателен образ на обществото ни. Мъка.Като ги гледаш сегашните изроди, да се чудиш кои време са по-добри. Не мога да разбера защо народа ни минава през всякаква пумия, и от коя дупка на Ада излизат хора като сегашните. Че и следващите ще са същите изчадия. Независимо какви листи и обещания се изливат пред обществото, лайната ще са изливат и ние ще сме отдолу. Опитът показва, че това е по-реалния сценарии от всякакъв друг.
50% не гласуват изобщо, от другите 50% около 30% гласуват за ГЕРБ и БКП, още 10 сложи на неонацисти и популисти, дето обещават евтин бензин. Кое точно ти е чудно?Като ги гледаш сегашните изроди, да се чудиш кои време са по-добри. Не мога да разбера защо народа ни минава през всякаква пумия, и от коя дупка на Ада излизат хора като сегашните. Че и следващите ще са същите изчадия. Независимо какви листи и обещания се изливат пред обществото, лайната ще са изливат и ние ще сме отдолу. Опитът показва, че това е по-реалния сценарии от всякакъв друг.
Сложи и орките в тия 30%, които за едното кебапче са готови да продадат всичките си майки и деца. Също така, в тази бройка влиза долната паплач от администрацията, която в държавния сектор не би могла да вирее, и притеснението, че ще се смени вожда им ги прави много несигурни и първични. Учудва ме факта, че дори и да се въртят едни и същи парии, никоя от тях не желае да направи нещо различно от това, което тяхната опетнена природа прави - да живее материално и всяка стъпка към това да е постлана с гнусни и неморални постъпки, вредящи на много повече. Не знам някой да си е носил парите на оня свят. Защото всеки го чака това и една крайна равносметка как е минал живота му накрая.50% не гласуват изобщо, от другите 50% около 30% гласуват за ГЕРБ и БКП, още 10 сложи на неонацисти и популисти, дето обещават евтин бензин. Кое точно ти е чудно?
Една снимка казваща много повече от празните им лъжи на тези изроди:50% не гласуват изобщо, от другите 50% около 30% гласуват за ГЕРБ и БКП, още 10 сложи на неонацисти и популисти, дето обещават евтин бензин. Кое точно ти е чудно?
Не, политиците не са общ или събирателен образ, те са тиняка на обществото. Не вярвам всички да сме нагли, прости, алчни, нехора. Просто такава среда се е сформирала горе, че само такива се лансират и на такива се дава да управляват. Ако може да се нарече тяхното управление. По-скоро някой краде, те го играят буфер и всичко е точно. За това скандират Мутри вън, защото реално мутрите им дърпат конците. Винаги ще е така. Ще слагат не кадърни и можещи, а ей такива глупаци. А ако решиш случайно да започне да ти пука и не им играеш по свирката - махат и слагат послушна калинка. Така се движат нещата там. За какво мислите, че няма читави. Напротив, читави има, просто горе ги тровят много бързо и веднага им намират заместник. Ей такова:Май трябва да сложим точка на мита за добрият народ и управляващите изчадия. "Дай на човек власт, пък му гледай сеира" са казали мъдрите. Политиците и управляващите в частност не се пръкват от Марс, а от нашето общество, от нас. Политиците ни са събирателен образ на обществото ни. Мъка.