Абе те викат, че парите не носят щастие, ама по-добре да плачеш във Ферари, налиАбе даже и да няма нали сме си душевно богати, материалното не е всичко ..
Дайте по-добре едно състезанийце да си спретнем. :mrgreen:
Вместо да се отдаваме на съкровени мечти и меланхолични самооценки,
Дайте по-добре едно състезанийце да си спретнем. :mrgreen:
Одобрително потупване по рамото от страна на вече-милионерите,Що не. Като организатор каква награда предвиждаш за победителя? 8)
Това 50/50 е излишно според мен в тази анкета.Абе вдига се броя на гласувалите. Само се чудя защо има и толкова много 50 / 50. Да, философски погледнато е или ще стана или няма. Но ако идеята случайно не е разбрана е - дали имате според вас шанс. Все едно абе ще стана или няма. Най-реалистичен според някои отговор, но определено не е най-готиния за избиране. Аз лично ще си остана оптимист до край.
Има го, защото е нещо като - не съм сигурен, въздържал, може би - може би не и все ей такива. Можеше и да го няма всъщност, така да се прецени най-добре какво е настроението и тези гласували с него да се разпръснат по останалите опции от вотинга. Но все пак нали сме либерален форум, та реших, че свободията ще е по-добре от ограничаването с двете крайности. В интерес на истината щешен да има и обратен на твоя въпрос, ако не присъстваше това 50 на 50 - защо няма такава опция.Това 50/50 е излишно според мен в тази анкета.
Като гледам как се развиват хората тук съм сигурен, че това е въпрос на време и работа.
За шанса не знам. В България е по-скоро минимален. Според този калкулатор излиза, че с малко кеш и вече си в топ 10% от българите. Явно сме разделени на много бедни и свръх богати, но оптимизъм винаги трябва да има.
Едно от най-важните качества е да изпипваш детайлите.Ще ми се да има повече теми от по -''старите'' потребители за надъхване(визирам темата на Томов),относно първите им сблъсъци с онлайн бизнеса,че в началото всичко ти се струва написано на ''китайски'' и е трудно да задържиш мотивацията си до първите резултати
Относно тази тема-много хора биха отговорили положително на този въпрос.Съвсем друг въпрос е дали имат съответните качества за това.Лично за мен може би най-важното качество за постигане на тази цел е постоянството.
Едно от най-важните качества е да изпипваш детайлите.
Кат примерно да слагаш интервал преди първата буква на следващото изречение.
Аз кат уж по-стар юзър вече не съм склонен да давам практически съвети или да се отплесвам в мотивационни проповеди.
Просто щото се убедих че масата 'новаци' (и една голяма част от 'дъртаците') са мързеливи копеленца и няма голяма онлайн надежда за тях.
Коет мен идеално ме устройва.
Къде-къде по-голямо морално удовлетворение носи да приложа типичния си селски attitude кат да му засегнa виртуалното достойнство и го оставя да си мрънка и злобее.