Рекламатори е силно казано. Не бях видял, че колегата е пуснал отделна тема. А новината определено има отношение към евтините разговори.:|Е много бобчета рекламатори станахте
VMobile
Фиксирани мрежи в България 0.02 лв.
Мобилен номер 0.07 лв.
JustCall
Тарифата за разговори към Български оператори, мобилни и фиксирани, е една – 0,05 лева с ДДС за минута разговор.
Средната цена е една и съща. При VMobile има разлика между мобилни и фиксирани оператори. Кои ще избереш зависи от това какви разговори водиш. Според мен при VMobile качеството е малко по-високо. Освен това презареждаш 1 път годишно 10 лв. Можеш да дозареждаш и с 5 лв.
По 10 лв. на 6 меесецаJustCall колко често трябва да зареждаш? Понеже не го открих никъде като информация? Иначе аз говоря(90%) с мобилни телефони.
5. Срок на валидност на акаунта
Всеки акаунт има срок на валидност и той е 6 месеца след датата на последното плащане. Ако до тогава не презаредиш сметката си, то акаунта се деактивира. Всяко ново зареждане удължава срока на валидност на акаунта с нови 6 месеца.
Деактивирането на акаунта става автоматично, при едно единствено условие - ако не се презареди сметката преди датата на валидност. То е необратимо - номера се губи, както и неизговорените парите по баланса на сметката.
В началото на 6-ия месец ще получиш автоматичен имейл с подсещане, за да презаредиш акаунта си.
Първото зареждане на сума трябва да стане в рамките на 72 часа от регистрирането, в противен случай акаунта се закрива автоматично, а телефонния номер се освобождава.
По 10 лв. на 6 меесеца
https://www.justcall.bg/как-работи.html
Би ли дал някакви подробности, в частност за цените. Нещо не можах да се ориентирам в тяхната страница. Callthru ли ползваш или VoIP?Аз ползвам "Sonetel" и съм много доволен SIP тел с iphone5 и Briq.
http://bit.ly/1CSeiFqAll VoipBlazer calls are subject to a 3.9c connection fee
колега този линк долу дето си го съкратил
с каква цел се прави
каква е разликата , ако е целия и като твоя .този твоя сигурно няма сео
В случая връзката не е афилиейт, а bit.ly няма защо да плаща, при положение, че не показва реклами.
Да отговоря и аз. Някои сайтове не приемат пълни линкове и затова за всеки случайизползвах този вариант. Никакви affiliate links или печалби няма прикрити. Ако има, прието е хората да се предупреждават за това.колега този линк долу дето си го съкратил
с каква цел се прави
каква е разликата , ако е целия и като твоя .този твоя сигурно няма сео