Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Кое националистическо е събрал бе човек? Ако националистите се връзват на 500лв пенсия и 1000лв заплата да ти имам националистите. Събрал е празноглавците, които се вързват на популизъм. Виждаме му истинската същност - рубладжийската. Същата, която спонсорира НДСВ и ДПС.
2005-всички бяха в коалцията на АТАКА, после лека полека истината лъсна.

ДПС е регистрирано под давлението на САЩ, това не е тайна за никого, освен за теб явно. Това е Турско-Американско отроче доказано и признато от тогавашния премиер - ДИМИТЪР ПОПОВ, както и от много други взели участие в процеса.

Ако питаш някой гербераст, може и да ти каче, че ДПС е създадено от руснаците, че да плаши българите от ново турско нашествие на балканите :shock::-o Ама истината е друга.

Аз какво те питам, ти какво ми отговаряш! Типично гербрастко поведение на човек без собствени мисли в главата. Като не може да даде смислен отговор, сменя посоката в удобна. Не си ми интересен, бегай да губиш времето на някой друг с елементарните си доводи!

И да научиш какво са скачените съдове :)

Ама ти си страшен... не знам коя е точната дума. Когато ДПС има нужда от засилване на електората, Сидеров прави някаква мизеря, дали в някоя джамия дали нещо друго от сорта. Обратното - ДПС прави изявления на турски, иска турски новини и тн. и по този начин вдига електората на Волен (който разбира се се възмущава от тези поводи и прави разни протести или изказвания). По този начин се получава ефекта на скачените съдове, взаимно се допълват и подпомагат. И двете партии трупат дивиденти от етническо напрежение.

пп Когато имаш два скачени съда и налееш от която и да било страна течност, вдига ли са нивото на течността и в двата съда? Май бъркаш скачените съдове със везните. Излагаш се като кифладжия... най-добре спри. :)

ДПС е регистрирано под давлението на САЩ, това не е тайна за никого, освен за теб явно. Това е Турско-Американско отроче доказано и признато от тогавашния премиер - ДИМИТЪР ПОПОВ, както и от много други взели участие в процеса.

Ако питаш някой гербераст, може и да ти каче, че ДПС е създадено от руснаците, че да плаши българите от ново турско нашествие на балканите :shock::-o Ама истината е друга.

Явно искаш да продължиш с излагациите.

ДПС нямаше да го има, ако го нямаше Андрей Луканов и ако нямаше позволението от Москва да създаде този политически проект. Димитър Попов нямаше да бъде министър-председател, ако не беше съдията, който беше одобрил ДПС. Всичко това нямаше да стане, ако не бяха тези, които ни внесоха демокрацията от Съветския съюз по стандартите на перестройката, която беше вече безнадеждно остаряла като обществен тип амбиция за реформиране на комунизма.

Леле, леле, кого си мислеш, че лъжеш с тая глупост дето си я написал!?

Това по-долу как си го перифразирал не е истина просто! Какъв интерес има Русия да пробута турска партия в българската политическа среда. ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ!?

Години наред Турция оказваше натиск върху европейските страни членки на НАТО и най-вече чрез САЩ успяха да окажат достатъчен натиск, довел до това, че в края на 1989 г. Андрей Луканов...

Наистина приключвам с тебе, щото си пълен дебил, пиши си квот си искаш!

Явно искаш да продължиш с излагациите.

ДПС нямаше да го има, ако го нямаше Андрей Луканов и ако нямаше позволението от Москва да създаде този политически проект. Димитър Попов нямаше да бъде министър-председател, ако не беше съдията, който беше одобрил ДПС. Всичко това нямаше да стане, ако не бяха тези, които ни внесоха демокрацията от Съветския съюз по стандартите на перестройката, която беше вече безнадеждно остаряла като обществен тип амбиция за реформиране на комунизма.

Абе мамати трол мръсен, какво ми цитираш тоя предател. Как можах да се заблудя, че си човек да ти се обяснявам тука, да са еба в глупака и аз:cry:

Като казах, че нямаш собствени мисли в главата, познах от първия път. Аз съм се бил излагал.... Гледай се къв си смотан!

ГЛЕДАЙТЕ ГО ИДИОТА!

Иво Инджов каза:
Преди всичко, за да обясним тази ситуация, трябва да се върнем малко назад в годините. ДПС нямаше да го има, ако го нямаше Андрей Луканов и ако нямаше позволението от Москва да създаде този политически проект. Димитър Попов нямаше да бъде министър-председател, ако не беше съдията, който беше одобрил ДПС. Всичко това нямаше да стане, ако не бяха тези, които ни внесоха демокрацията от Съветския съюз по стандартите на перестройката, която беше вече безнадеждно остаряла като обществен тип амбиция за реформиране на комунизма. Това е в дъното на всичко, което става в България. От там нататък следва пренареждане на картите, в зависимост от това кой бутон натискат в Москва. Едни проекти се изхабяват, например, “Атака”.
Ето я цялата статия

Ор

От: От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Леле, леле, кого си мислеш, че лъжеш с тая глупост дето си я написал!?

Това по-долу как си го перифразирал не е истина просто! Какъв интерес има Русия да пробута турска партия в българската политическа среда. ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ!?

Години наред Турция оказваше натиск върху европейските страни членки на НАТО и най-вече чрез САЩ успяха да окажат достатъчен натиск, довел до това, че в края на 1989 г. Андрей Луканов...

Наистина приключвам с тебе, щото си пълен дебил, пиши си квот си искаш!

Много бързо забрави за скачените съдове :D

Явно не обичаш да четеш...

Всичко това нямаше да стане(вкл. ДПС), ако не бяха тези, които ни внесоха демокрацията от Съветския съюз по стандартите на перестройката, която беше вече безнадеждно остаряла като обществен тип амбиция за реформиране на комунизма.

Забравил съм да сложа кавичките, голяма драма. Това променя ли фактите?

С фенове на потомствения комунист-милиционер, секретен агент Ивайло не говоря. Провери първо на кого се кланяш, троле:p

С фенове на потомствения комунист-милиционери, агент Ивайло не говоря. Провери първо на кого се кланяш, троле:p

На никой не се кланям, а цитирам факти. Троловете нападат на личностна основа, понеже нямат аргументи. ДПС е следствие на перестройката - твойте хора рубладжиите. Сигурно случайно в ДПС е пълно с бивши агенти на ДС. Сигурно случайно свалят правителството на СДС 91.г защото не продават Нефтохимана руснаците. Сигурно случайно се финансираха от КТБ, която е наследник на Булгарсовинвест.

Обясни ми пак за скачените съдове, че не те разбрах. Много бързо ги забрави. Умник.

Последно редактирано:

Не, не, няма как да са "скачени"... Ти между другото бил ли си роден 90-та година, че толкова добре познаваш историята преди това?

10hue5y.jpg

Ти пък къде се буташ? Какво ми доказваш с това!? За СДС ли искаш да си говорим! Бил съм тинейджър 90-та година, що?

Не, не, няма как да са "скачени"... Ти между другото бил ли си роден 90-та година, че толкова добре познаваш историята преди това?

10hue5y.jpg

1991г. уж трябва да е най-силния предиод на ДПС, тогава печелят 24 мандата, след появяването на АТАКА 2005г. печелят 34, 2009 стават 37 (през този период Атака още е "антитурска" същевременно тогава е най-силният предиод и за Атака - защо ли? ). Това само за @biaaro не са скачени съдове. Който макар и за кратко им беше повелител. :D

За да са скачени съдове трябва да си преливат един и същ електорат бе идиот! Можеш ли да скачиш два съда, единия с камъни, другия с вода, ще се прилеят ли. Или пък да се допълват, същата работа...

АТАКА са скачени с другите партии в нишата, ВМРО, НФСБ и тн. Като пада при едните отива при другите, а ако ги допълниш се вдига при всичките.

Електорат на ДПС може ли да отиде при атака, не не може!? Това твърдение със скачените съдове е за малоумници и хора податливи на внушения като теб!

Ефекта го наблюдавахме на последните парламентарни избори, ВМРО и НФСБ вдигнаха, на АТАКА падна, на ДПС почти не се промени. Как става това като са скачени!? Ти да не вземеш да обърнеш някой закон на физиката сега :)

Сега доволен ли си?

1991г. уж трябва да е най-силния предиод на ДПС, тогава печелят 24 мандата, след появяването на АТАКА 2005г. печелят 34, 2009 стават 37 (през този период Атака още е "антитурска" същевременно тогава е най-силният предиод и за Атака - защо ли? ). Това само за @biaaro не са скачени съдове. Който макар и за кратко им беше повелител. :D

От: От: От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

За да са скачени съдове трябва да си преливат един и същ електорат бе идиот! Можеш ли да скачиш два съда, единия с камъни, другия с вода, ще се прилеят ли. Или пък да се допълват, същата работа...

АТАКА са скачени с другите партии в нишата, ВМРО, НФСБ и тн. Като пада при едните отива при другите, а ако ги допълниш се вдига при всичките.

Електорат на ДПС може ли да отиде при атака, не не може!? Това твърдение със скачените съдове е за малоумници и хора податливи на внушения като теб!

Ефекта го наблюдавахме на последните парламентарни избори, ВМРО и НФСБ вдигнаха, на АТАКА падна, на ДПС почти не се промени. Как става това като са скачени!? Ти да не вземеш да обърнеш някой закон на физиката сега :)

Сега доволен ли си?

Аз скачени съдове за нещо различно от течност не съм виждал. :D Това съм ти го обяснил но явно наистина не обичаш да четеш...

"Когато ДПС има нужда от засилване на електората, Сидеров прави някаква мизеря, дали в някоя джамия дали нещо друго от сорта. Обратното - ДПС прави изявления на турски, иска турски новини и тн. и по този начин вдига електората на Волен (който разбира се се възмущава от тези поводи и прави разни протести или изказвания). По този начин се получава ефекта на скачените съдове, взаимно се допълват и подпомагат. И двете партии трупат дивиденти от етническо напрежение."

За това съм написал "ефекта" на скачените съдове (взаимно се допълват) а не визичните свойства. Ама как да го схванеш....

Никой не говори в буквален смисъл да си преливат един и същ електорат. Скачените съдове дори и без течност в тях, пак са скачени съдове нали ?

Да ти го обясня по най-простия начин, понеже ти е трудно.

Взимаш два скачени съда и вътре наливаш течност - "етническо напрежение". Тази течност пълни еднакво двата съда, тоест ги облагодетелства. Сега схвана ли го ?

пп Това на последните избори стана, защото Атака вече явно си показа про-руските нагласи и забрави за анти-турските. При тях останаха рубладжийчетата, а "националистите" отидоха при другите, които сега играят до някъде ролята на Атака.

Последно редактирано:
От: От: От: От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Ти чете ли си глупостите:lol: Шизофреник ли си?:rolleyes:

Добре, според теб като изчезне атака, ще изчезне ли и дпс? Или дпс ще си намери ново плашило?

Аз скачени съдове за нещо различно от течност не съм виждал. :D Това съм ти го обяснил но явно наистина не обичаш да четеш...

"Когато ДПС има нужда от засилване на електората, Сидеров прави някаква мизеря, дали в някоя джамия дали нещо друго от сорта. Обратното - ДПС прави изявления на турски, иска турски новини и тн. и по този начин вдига електората на Волен (който разбира се се възмущава от тези поводи и прави разни протести или изказвания). По този начин се получава ефекта на скачените съдове, взаимно се допълват и подпомагат. И двете партии трупат дивиденти от етническо напрежение."

За това съм написал "ефекта" на скачените съдове (взаимно се допълват) а не визичните свойства. Ама как да го схванеш....

Никой не говори в буквален смисъл да си преливат един и същ електорат. Скачените съдове дори и без течност в тях, пак са скачени съдове нали ?

Да ти го обясня по най-простия начин, понеже ти е трудно.

Взимаш два скачени съда и вътре наливаш течност - "етническо напрежение". Тази течност пълни еднакво двата съда, тоест ги облагодетелства. Сега схвана ли го ?

пп Това на последните избори стана, защото Атака вече явно си показа про-руските нагласи и забрави за анти-турските. При тях останаха рубладжийчетата, а "националистите" отидоха при другите, които сега играят до някъде ролята на Атака.

Няма нужда, от това по-малоумно никой не може да го обясни! :)

Ти вече копаеш дъното, няма как по-малоумно да ти го обесня...

Това ще си го сложа за подпис:lol:

Взимаш два скачени съда и вътре наливаш течност - "етническо напрежение". Тази течност пълни еднакво двата съда, тоест ги облагодетелства.

Абе, въобще не трябва да има националномислещи политици, щото като настъпват извратеняците от друг произход и работещи за чужди държави, веднага изниква етническо напрежение. Според мен, не трябва да има и бели християнски семейства, защото те са скачен съд, който налива течността на омразата срещу хомосексуалните. Бъдете европейци.

Горе