Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

А ся да ти кажа. Това, че не одобрявам постъпката му не значи, че съм се отказал от подкрепата си за Русия, напротив даже много по-бързо трябва да се намеси тук инак ще одите с фесове!!!
Не бъркай двата щата!!!
3% при избирателна активност 43% ще рече, че при избирателна активност 51% колкото е била на предните парламентарни избори няма да влезе в парламента. Не влезе ли в парламента, няма да има рубли. Няма ли рубли детето му ще гладува... Сори, малко го надцених, едва ли детето му е сред приоритетите. И без това ще е пукнал преди да го види абитюрент...

Вие не усещате ли, че ни се готви Украйна номер две или вече до такава степен сте заслепени от продажните медии, че дори и това не може да видите???

Вие не усещате ли, че ни се готви Украйна номер две или вече до такава степен сте заслепени от продажните медии, че дори и това не може да видите???

И братска росия да ни довърши? :D

Не че съм много у темата за бг-политиката, но разбирам от рубли.

Кой е източникът на тези рубли за Сидеров, при положение, че единствената му официална среща в Русия бе с либералите на Жириновски? (И с Миронов имаше некви зацепки, но така си и останаха).

Жириновски ми е симпатичен като типаж, има дар слово, има хумор. Има и рубли дори, но това е човек, който "мие ботушите си в Индийския океан". Усещате ли разликата? За чий му е да рублира която и да е българска партия?

За какво и е украйна v2? Те и така си имат правителството + медиите. Единствената про руска партия и телевизия е АЛФА и АТАКА, които биват мачкани и хейтвани 24/7 по платените медии. Защо и е да се занимават с преврат, след като държат всичко

За какво и е украйна v2? Те и така си имат правителството + медиите. Единствената про руска партия и телевизия е АЛФА и АТАКА, които биват мачкани и хейтвани 24/7 по платените медии. Защо и е да се занимават с преврат, след като държат всичко

Вие имате задължението да ходите веднъж годишно на профилактични прегледи при ДжиПи-то. Вземете си по едно направление за психиатър, само конспирации са ви в изкуфелите зелки. Ама така е, тройкаджия в провинциален техникум, читател на Блиц, симпатизант на Атака... Тя "градацията" е ясна.

Иначе на всички русофили ще напомня, че който е имал над 80% народна подрепа жив от властта не е излизал.

Секунда внимание.

Кое е общото между казанлъшките циганета и бг-нацитата, за да протестират заедно срещу останалата "хайл"-вълна? Повтарям пак - хич не са ми симпатични нито едните, нито другите, но крушката на това противопоставяне си има опашка. Изведнъж българският електорат вижда под леглото си циганите и нацитата в единен фронт. Quo bono?

Я да видим какво казва Google:

12063449_10153643110027114_7561939497479959689_n.jpg

От: От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Остай ги, който е тръгнал за Русия бере дертове.
Ей сега един цървул най-вероятно е от форума ме заплашваше в фейса, и ме наричаше цеганин.
Ама сега на пиано не ми се свири обаче утре ще им съсипя тъпите тикви на всички американски лизачи!!! Да си го знаят още от сега!!!
Не че съм много у темата за бг-политиката, но разбирам от рубли.

Кой е източникът на тези рубли за Сидеров, при положение, че единствената му официална среща в Русия бе с либералите на Жириновски? (И с Миронов имаше некви зацепки, но така си и останаха).

Жириновски ми е симпатичен като типаж, има дар слово, има хумор. Има и рубли дори, но това е човек, който "мие ботушите си в Индийския океан". Усещате ли разликата? За чий му е да рублира която и да е българска партия?

Как да ги оставя, човек?

Не ме засяга кой знае колко лично, но заблуждават хиляди хора. Това заблуждение рефлектира и върху нас. Ако бях на мястото на Путин, нямаше да знам какво да ви правя, признавам си. Емоциите в мен биха предизвикали поне две пиратки директно у back-end-a. Но хубавото на световната политика е в това, че не всеки форумен жител като мен е Путин.

"Какво тук значи някаква си личност" бе написал велик ваш поет.

Българите само преди 20-30 години бяхте една от най-IQ-нациите. Колкото и да са затъпели - няма начин чак толкова долу - предимно е пропаганда.

Колко му е българите да видят фактите и да направят сравнителен анализ? Ми значи не могат да ги видят - минимум, няма къде да ги прочетат в "националните медии".

Да, ама не (c).

* * *

BTW, чу ли се в България вече как ние, "гадните руснаци", ще режем атлантическите интернет-кабели с подводници?

Не се шегувам. Не че не можем, но можеш ли да си представиш причината, поради която да го направим?

Ако идеята ми е да блокирам информационно Щатите, то ще им замразя сателитите в Космоса, а няма да се мотам като костенурка в Атлантика.

Както и да е - утре ще прочетете за това. Американската версия.

Последно редактирано:

Как така нова и бтв винаги са точно на "скандалите" със волен и предават на живо :D

Как така нова и бтв винаги са точно на "скандалите" със волен и предават на живо :D

Може да следят Волен. Той където и да отиде прави циркове така че новината е сигурна....

Абе Волен, нали обяснява наляво и надясно кой бил педал, женчо и т.н. ... Тук нещо да кажете? :D

volen2_400.jpg

Баси , стига поствахте тия гнусотии.... той като е облечен е отвратителн пък без дрехи ..... :shock:

Баси , стига поствахте тия гнусотии.... той като е облечен е отвратителн пък без дрехи ..... :shock:

Nqкой да я изреже не реминда за аватар, ама само мекия да се вижда.

8429911g.jpg

Май го тоя, той въпреки че е фен няма да си сложи пишоната на кумира си за аватар. Затова трябва едно малко GreaseMonkey скриптче за да се получи желание ефект:

xmplec.jpg

Последствията от всичко тва са:
1. Атака много скоро ще е политически труп
2. Воленчо кой дет го види всеки ще го бие
Най-вече от първото България определено губи според мен. Жалко, но дотам я доведе пудела.

Ако на Сидеров му дойде акъла и се оттегли още сега и напреден план излязат интелигентните, спокойните и добре изглеждащите, може и да ограничат падението. Сидеров пропиля уникален шанс, в Европа националистическите партии власт вземат, тука пак по български се пребаваме сами. Маса партиики намазаха покрай сидеровите простотии и залебиха мъжката, а трябваше всички да са под една партия с качествен лидер. Тъпото е че на този етап не се сещам за нито един такъв :)

Те умните и красивите сега много врява дигат, ама може да дойде време, когато ще си спомнят с носталгия времето, когато Сидеров беше заел тази ниша. Според мен ГРОБ и Тиквоции ще ги бутне националист, ама може и 20 години да отнеме.

Последствията от всичко тва са:
1. Атака много скоро ще е политически труп
2. Воленчо кой дет го види всеки ще го бие
Най-вече от първото България определено губи според мен. Жалко, но дотам я доведе пудела.

Горе