Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Вие нормални ли сте да се радвате на тая случка! Докато всички гледаха към НАТФИЗ, гробарите подменяха протоколи и фалшифицираха изборите, тука се радвате....
Т.е. искаш да каже, че Сидеров е партия с гробарите и нарочно прави цирк, за да ни отвлича вниманието?

И на това съм склонен да повярвам. Възможно е и някой от неговите хора да го пързаля. Точно това да се случи, точно в часа, в който се обработват данните... няма случайни работи!

Т.е. искаш да каже, че Сидеров е партия с гробарите и нарочно прави цирк, за да ни отвлича вниманието?

И на това съм склонен да повярвам. Възможно е и някой от неговите хора да го пързаля. Точно това да се случи, точно в часа, в който се обработват данните... няма случайни работи!
Е да де, ама какво прави там? Аз това не разбирам. А се кефя, че са го ударили, защото тоя национален предател заслужава нещо много по-лошо. Не че той е основния виновинк за хаоса, но той имаше шанс да го промени, а го осребри. Така че, Господ да го съди на ония свят, а тук ако може да го бият по-честичко. Иначе е ясно, че тия циркове не са случайни. Тоя човек е създаден и контролиран още от самото начало. Още 2005-та стана ясно какъв е и как излъга хората. За 10 години е прибрал милиони левове от държавата, той е партия със статуквото и момче за черната работа, а не някаква алтернатива.

Както видяхме, депутатските карти не са шитове... Иначе ми е жал за тия 100-ина хиляди души дето гласуват за него. А сред тях има и съфорумци...

[video=youtube;IuiE3iWC5ho]https://www.youtube.com/watch?v=IuiE3iWC5ho[/video]

Гледам говорите тука за подмяна на протоколи и т.н. неща.
Който поне веднъж е бил член на СИК ще знае, че това е невъзможно. По-скоро единственото възможно нещо е да се въвеждат едни данни (реалните) в ЦИК, а да се показват съвсем други (манипулирани) и отново се свеждаме до НЕВЪЗМОЖНО, поради простата причина, че протоколите от всяка избирателна секция се копират на редица различни лица - представители на различни партии и като се направи справка от реалност (резултати при приключване на изборния ден) и показаните резултати от въведените в ЦИК ще се види веднага.
Тъй че стига глупости с подмяна на протоколи и т.н.

Цирка с Волен има някаква друга цел, но каква.. кой знае.

Ще ти дам един безплатен съвет, до който аз лично съм достигнал по трудния начин... Тук има доста "фенове" на БСП и Атака, а с тях няма смисъл да се спори. Те няма да ти прочетат доводите, а ще скролнат най-отдолу и ще си излеят мъката или това дето са казали "по телевизора" и те са приели за чиста монета. Така че просто не си губи времето да им обясняваш. Жалко е, че са млади хора, но това е резултат от токсичната среда покрай нас...

Възможно е. Реших просто да изкажа мнение, тъй като тази глупост с подмяната на вота и т.н. цели единствено да вкара в главата на хората, че няма смисъл да се гласува, тъй като накрая пак си правят машинациите. И видимо успяват.

Гледам говорите тука за подмяна на протоколи и т.н. неща.
Който поне веднъж е бил член на СИК ще знае, че това е невъзможно. По-скоро единственото възможно нещо е да се въвеждат едни данни (реалните) в ЦИК, а да се показват съвсем други (манипулирани) и отново се свеждаме до НЕВЪЗМОЖНО, поради простата причина, че протоколите от всяка избирателна секция се копират на редица различни лица - представители на различни партии и като се направи справка от реалност (резултати при приключване на изборния ден) и показаните резултати от въведените в ЦИК ще се види веднага.

Цирка с Волен има някаква друга цел, но каква.. кой знае.
zx450y250_1187026.jpg

Къде се броят бюлетините, в самата избирателна секция ли?

Да, разбира се.

И да допълня за незапознатите, които имат някакви съмнения.
Членовете на комисиите са 6,7...8 души от различни партии.
Всички те участват от времето на гласуването - до отварянето на урните, броенето на пуснатите бюлетини (прави се справка дали е равен на броя гласували по списък, както и по броя откъснати бюлетини).
Проверяват се дали всички бюлетини имат двата печата, които се поставят при даването на бюлетината на гласуващия и преди пускането в урната.
Разпределят се по номера и се броят. Всички гледат и следят дали някой не прави шашми естествено. В повечето случаи в стаите присъстват освен членовете на СИК-а, така и представители и наблюдатели на различни партии, които наблюдават какво се прави.
След това се пишат Общия брой бюлетини и броя по номерация - няма как да се излъже - тъй като всеки е представител на различна партия и интереси.

Още на място се знаят гласовете и попълнения протокол се ксерокопира и се дава на представителите на партиите.

В случая партиите имат броя гласове буквално след изборния ден и си знаят резултатите.. не чакат да приключи приемането на протоколите в ЦИК, както в момента все още се обработват.

Отделно 3ма души от СИК отиват да носят протокола, чувала с бюлетини и всички бумащини в ЦИК, там се въвеждат в системата им и получаваш отново копие на въведеното. Затова казвам, че единственото нещо, което може да се манипулира е не какво е вкарано в системата, а какво някой иска да покаже.
НО отново казвам, че е лесно да се хване, тъй като всяка партия си има отделно всички протоколи и си прави паралелно броене.

Дано на повече хора е ясно, че тия конспирации с подмяна на вота са пълна измислица и единственото нещо е да намали избирателната активност.

Последно редактирано:

zx450y250_1187026.jpg

Къде се броят бюлетините, в самата избирателна секция ли?

Бюлетините се броят в присъствието и на застъпниците, протоколите също се пишат в тяхно присъствие.
Единствения начин за измама е ако ако цялата комисия + застъпниците са заедно, инак няма как.

Бюлетините се броят в присъствието и на застъпниците, протоколите също се пишат в тяхно присъствие.
Единствения начин за измама е ако ако цялата комисия + застъпниците са заедно, инак няма как.

1. тази снимка е доста стара. ТОзи на снимката е Светослав Иванов от ГЕРБ Овча Купел ако не се лъжа.
2. Самото преправяне става вече в РИК (районна изб. комисия) когато седиш над 12 часа прав и искаш да си ходиш и изведнъж някой ти каже. "Вижте сега имате еди какъв си брой в секцията, еди колко си от тях гласували, пък общия сбор на пуснати бюлетини е еди какъв си... цифрите не излизат, коригирайте си протокола." И ти вече изтрещял драскаш каквото ти падне, само и само да съвпадне с това което някакъв очилат "комп. специалист" от ЦИК ти казва, че трябва да е.
Това е.

Абе аз така и не разбрах какво търсят атакистите в НАТФИЗ? Сериозно, може ли някой да обясни?

Онзи ден някакъв го е бил и той вчера отишъл да го бие.
Сега по-ясно ли е? :lol:

RealMoney,
Подобните случаи са по-скоро с останалата част от цялата бумащина по попълване на протокола. Смешно би било да се объркат елементарни сметки като пример:
Имаш 300 гласували, преброили сте бюлетините и са 300, сбора от отделните бюлетини е 300. Реално без тоя баланс не би трябвало да могат да си тръгнат от избирателната стая.. Освен ако не са отбор идиоти (председател, зам.председател, секретар и членовете + наблюдаващи), но всичко се случва.

Uphero,
Това да се наговорят цялата комисия + наблюдатели е абсурдно. Изключвам малките населени места, където все пак има някаква вероятност да се получи.

RealMoney,
Подобните случаи са по-скоро с останалата част от цялата бумащина по попълване на протокола. Смешно би било да се объркат елементарни сметки като пример:
Имаш 300 гласували, преброили сте бюлетините и са 300, сбора от отделните бюлетини е 300. Реално без тоя баланс не би трябвало да могат да си тръгнат от избирателната стая.. Освен ако не са отбор идиоти (председател, зам.председател, секретар и членовете + наблюдаващи), но всичко се случва.

Uphero,
Това да се наговорят цялата комисия + наблюдатели е абсурдно. Изключвам малките населени места, където все пак има някаква вероятност да се получи.

Това казвам и аз, абсурд е. На балотажа ако успея пак ще ги държа под око копелетата.

Дори и всичко да е инициирано не оправдавам действието на нито един, а Волен и жена му Деница вместо да си стоят при детето в изборния ден правят глупости. Може и да ми се сърдят колегите в форума ама такова нещо не мога да приема, и аз съм овен и аз се паля лесно ама имам ли детенце няма да го изоставя и за сметка на него да ходя да правя циркове.

Дори и всичко да е инициирано не оправдавам действието на нито един, а Волен и жена му Деница вместо да си стоят при детето в изборния ден правят глупости. Може и да ми се сърдят колегите в форума ама такова нещо не мога да приема, и аз съм овен и аз се паля лесно ама имам ли детенце няма да го изоставя и за сметка на него да ходя да правя циркове.
Гербаджия, продажник, соросоид, лош човек :lol:

Някой хора тук си мислят, че са на вътре в нещата, но всъщност са докаснали само повърхноста.

Ам щели да черпят убава рикия и язе викам да им не чупя рахатя. :rolleyes:
Гербаджия, продажник, соросоид, лош човек :lol:

а Волен и жена му Деница вместо да си стоят при детето в изборния ден правят глупости.

3% при избирателна активност 43% ще рече, че при избирателна активност 51% колкото е била на предните парламентарни избори няма да влезе в парламента. Не влезе ли в парламента, няма да има рубли. Няма ли рубли детето му ще гладува... Сори, малко го надцених, едва ли детето му е сред приоритетите. И без това ще е пукнал преди да го види абитюрент...

Горе