Може да се сериозна връзка от много години и да е по-трудно.Просто я зарежи без обяснения и т.н.
Колкото си я ковал толкова .. време е за следващата.
Ако е цепеняк дето се вика може си я държи в резерв. Така и така нещата не вървят на добре дай снимкиПросто я зарежи без обяснения и т.н.
Колкото си я ковал толкова .. време е за следващата.
2FA верификацията си е точно за това, за да не може да влезеш. Ако я няма значи е напълно възможно да се направи, но се съмнявам, че не си е защитила профила.
Ако живеете заедно и имаш някакъв достъп до неин лаптоп се разрови из пощите за и-мейл и от там действай може пък и да се заобиколи нещо.
Ако ползва лаптоп направо можеш да и вземеш паролата от там през браузъра и после само код от телефона.
Реално ако си е защитила всичко просто я питай да ги прочетеш и ти дай твоите. В Перник тези неща ги решават с по един винкел в главата и няма нерви.
Хахаха , Манекенче еАко е цепеняк дето се вика може си я държи в резерв. Така и така нещата не вървят на добре дай снимки
Има начин, много прост.Има ли начин да чета чатовете на моята приятелка от социалната мрежа ? Ако някой може да се справи с тази задача , да се свърже с мен ( ще почерпим )
Това не винаги е така. Не са женени все пак. А и честно казано това може да има обратен ефект, и така разговора няма да почне много добре. Ако я почне от далеч, ще е по-добре. Знам пример, в който мой познат ровеше в телефона на приятелката си и нещата не свършиха добре. Тя имаш някакви разменени "свалки", но до там. Но ефектът беше, че тя не продължи с него, защото не иска постоянно да е проверявана. Може би това не е била единствената причина де. Сигурно и реакциите не са му били много мъжки.Има начин, много прост.
Кажи й в прав текст, искам да ти видя съобщенията.
Ако отговора й е нещо различно от подаването на отключения й телефон, работата е ясна.
Поведението й ще ти даде отговора, който търсиш, съдържанието на съобщенията няма значение.
Не може да има обратен ефект това.Това не винаги е така. Не са женени все пак. А и честно казано това може да има обратен ефект, и така разговора няма да почне много добре. Ако я почне от далеч, ще е по-добре. Знам пример, в който мой познат ровеше в телефона на приятелката си и нещата не свършиха добре. Тя имаш някакви разменени "свалки", но до там. Но ефектът беше, че тя не продължи с него, защото не иска постоянно да е проверявана. Може би това не е била единствената причина де. Сигурно и реакциите не са му били много мъжки.
Самият факт, че някой ще иска да ми бъде надзирател ще ме отблъсне тотално от него. Била съм ревнувана и проверявана без абсолютно никаква причина - и до днес изпитвам лоши чувства към въпросния човек. За мен такова нещо може да направи само пълен комплексар и психо.Не може да има обратен ефект това.
Да искаш нещо в прав текст от жена си, приятелката си или която там жена до себе си си е типично мъжка постъпка.
Ако жената те уважава и иска да е с теб, дори гък няма да каже. Защо? Защото ако жената има истинско желание да е стеб, няма да има "разменени свалки" или каквото и да е друго.
"Но ефектът беше, че тя не продължи с него, защото не иска постоянно да е проверявана."
Това е доста добър развой на събитията.
Ти го изкарваш всеедно е негатив.
Ако жената до теб си "разменя свалки", най-хубавото е да си ходи по пътя и да не ти губи времето.
Имаме сиСпоред мен въпросът не е за ИТ специалистите тук, а за Кобилкина.
Напълно съгласен , жените винаги ще получават съобщения и покани , въпроса е те как отвръщатЕми бате, да нямаш постоянно доверие на човека до себе си в една връзка според мен е негатив. Определено не мога да го погледна по друг начин. Вече със самото настояване да видиш телефона започва да излиза една грозна черта. Вече друг е въпроса дали ще получи достъп до телефона, но едно е сигурно, че човека до него ще остане с едно на ум, и то няма да е плюс.
Всички привлекателни жени привличат мъжко внимание и походи, така да се каже. Въпросът е до къде ще му позволи жената да стигне. За това казвам "свалки" и е в кавички, защото обикновено са някакви безобидни покани, намеци и комплименти. И вече, ако жената реши да върне, значи не намира това във връзката си или просто е жена за много мъже. Едно от двете.
Според мен въпросът не е за ИТ специалистите тук, а за Кобилкина.
Абе така е ама не е яко и да ти изневерява, а да идва при тебе пак. Ако ми изневери и ме остави е ОК за мене, но аз не мога да помисля как един човек може да ходи при друг и после да идва при мене и да ми се усмихва сякаш нищо не е станало. Или да си ходи при него или да седи при мене. Иначе ако ще ми ходи да спи с него и да идва при мене после .. аз директно им казвам това го мразя най-много и ще има суплекс и за дваматаСамият факт, че някой ще иска да ми бъде надзирател ще ме отблъсне тотално от него. Била съм ревнувана и проверявана без абсолютно никаква причина - и до днес изпитвам лоши чувства към въпросния човек. За мен такова нещо може да направи само пълен комплексар и психо.
А, пък и мама казваше ''неверен гъз, другиму не вярва''. Обикновено най-ревнивите мъже са най-големите кръшкачи, така че приветствам всяка жена, която бие моментално шута на мъжа до себе си, ако започне да ѝ навлиза в личното пространство.
Ако в една връзка няма доверие, тя е обречена изначално.
Мите, няма застраховка ''любов''. Тия тънки сметки - ''ако'', ''дали'' не вървят. Или се хвърляш смело и показваш самоувереност (най-силния афродизиак), или дебнеш и мишкуваш, с което отблъскваш обекта на ревността си.Абе така е ама не е яко и да ти изневерява, а да идва при тебе пак. Ако ми изневери и ме остави е ОК за мене, но аз не мога да помисля как един човек може да ходи при друг и после да идва при мене и да ми се усмихва сякаш нищо не е станало. Или да си ходи при него или да седи при мене. Иначе ако ще ми ходи да спи с него и да идва при мене после .. аз директно им казвам това го мразя най-много и ще има суплекс и за двамата
Темата е чук без дръжка направо.Велика тема!!! Пълна конкренция сме на бг мама. @deffnews кажи нещо по темата, брат
Никак даже. За това се разделяте. И е добре тя да го направи, ако все пак още не е запозната другата страна с подвизите й. Никога не съм имал кръшкащо гадже. Не казвам, че случая е такъв тук. Просто исках да видя как хората правят плана, ако има такава драма в живота им.Абе така е ама не е яко и да ти изневерява, а да идва при тебе пак. Ако ми изневери и ме остави е ОК за мене, но аз не мога да помисля как един човек може да ходи при друг и после да идва при мене и да ми се усмихва сякаш нищо не е станало. Или да си ходи при него или да седи при мене. Иначе ако ще ми ходи да спи с него и да идва при мене после .. аз директно им казвам това го мразя най-много и ще има суплекс и за двамата
Да, хубавите и желаните жени. Другите не чак толкова.Напълно съгласен , жените винаги ще получават съобщения и покани , въпроса е те как отвръщат