от гугъла
Така е. Мерси за което на вас, потребителите. Излиза за доста неща, като силно се надявам да продължава да го прави, защото все пак се опитваме да съберем уебмастърския колектив в БГ тук.Сайта с най-добро позициониране в Google. Каквото напишеш излиза на първо място. И за това е и в Alexa на челните позиции
Като каза за колектива, препоръчвам ви един ден да направите секция за търси/предлага работа, като в freelancer.comТака е. Мерси за което на вас, потребителите. Излиза за доста неща, като силно се надявам да продължава да го прави, защото все пак се опитваме да съберем уебмастърския колектив в БГ тук.
Ако някой се сеща и какво конкретно е търсел, ще е много хубаво.
Имаме такава секция - Freelance Jobs & Projects. След известно време ще гледаме и да го обособим малко, за да може да се даде акцент на тази секция, тъй като е доста силна и реално е ще се помисли как да се доближи до въпросния сайт. Ще е за територията на БГ. А защо не е някой чужди проекти да се поемат от тук.Като каза за колектива, препоръчвам ви един ден да направите секция за търси/предлага работа, като в freelancer.com
Дам, секцията я знам. Това е добро начало за да речем някакъв отбор,екип от специалисти. Но има предвид на принципа като цитирания сайт -> Някой иска нещо, а специалистите предлагат цифра, и така се приема офертатата. А не да бъде като чат.Имаме такава секция - Freelance Jobs & Projects. След известно време ще гледаме и да го обособим малко, за да може да се даде акцент на тази секция, тъй като е доста силна и реално е ще се помисли как да се доближи до въпросния сайт. Ще е за територията на БГ. А защо не е някой чужди проекти да се поемат от тук.
Продължавайте да давате вашите коментари и мнения.
Дам, секцията я знам. Това е добро начало за да речем някакъв отбор,екип от специалисти. Но има предвид на принципа като цитирания сайт -> Някой иска нещо, а специалистите предлагат цифра, и така се приема офертатата. А не да бъде като чат.
Колко красива е. Като кон ли?Чрез една "красива непозната"
Мерси много. Ще се сетиш ли и какво си търсил? Интересно ми е.открих го с гугъл
Благодарско за мнението ти. Надявам се и в бъдеще хората да ни намират за подобни думи, защото тук реално е доста голям пазар за това."продавам домейни", "продавам сайт" или "продавам ваучери" или нещо подобно ме е накарало да вляза тук от гуглето. Едно време доста се занимавах с този род бизнес и предполагам че точно ме е довлякло тук.
Здравей и добре дошъл тук. Радвам се, че мислиш за нещо, като алтернатива, защото доста хора тук в свободното си време развиват подобни проекти, както и на някои им е основното занимание. Благодарско за думите и се надявам да намериш това, което търсиш. Форумът е пълен с полезна информация и се надявам да станеш активен, за да може да си помагаме. Успехи с начинанието ти до нови срещи тук
От Google разбирасе! Търсех нещо и предприемач излезе първи