jointsistem
New Member
От: Как открихте нашия форум?
От google.bg
От google.bg
Ще се сетиш ли и какво си търсил реално? Мерси предварително. Давайте още мнения.От google.bg
Еми ще последва съдбата на много, ако това цели. Тук не се толерира такова нещо. Човек не може да бъде и добронамерен даже. Но нищо, гледаме така да посрещнем повечето пък после ще се види за какво иде реч.А смисълът?
Човеко вече има 7 "мнения", като дигне още 3 стари теми ще му станат 10. Като му станат 10, вероятно или ще пусне обява или ще бъде баннат заради флуда.
Да, той е един от много готините потребители тук.От един мой приятел от този форум на име 2fast4you![]()
Аз открих този форум благодарение на приятел,докато бяхме на кафе.
Да отговоря и аз (макар и сега). Преди по-малко от 3 години търсех в паяжината на Гошко безплатни пролуки с думата "рекламирай". Попаднах тук (не помня позицията) и се втурнах лудешката с линк към смешен поддомейн - без дори да подозирам, че се намирам в реномиран форум...Радвам се, че не ме запратихте в "кофата" (тогава) и същевременно съм щастлива, че съм сред вас
P. S. Търсенето беше в google.com - не знаех как да си настроя браузъра за .bg от чужбина...
Здравей и добре си дошъл тук. Радвам се, че ти харесва местенцето. силно се надявам да се задържиш и да ти помагаме с каквото можем. Успехи и до носи срещи.От гугъл, много стойностен форум. Както се казва кой разбира тук се спира![]()
Добре дошъл SandWraith. Ако имаш въпроси относно форума, винаги сме готови да помогнем![]()
Аз разбрах за сайта от моя бивш шеф. Той държи няколко онлайн магазина за дрехи и ми беше казвал, че оттук си търсел хора за някои услуги. Стана ми интересно и реших да го разгледам.![]()
Да, това е доста голяма грешка.Аз разбрах за сайта от моя бивш шеф. Той държи няколко онлайн магазина за дрехи и ми беше казвал, че оттук си търсел хора за някои услуги. Стана ми интересно и реших да го разгледам.![]()