Форума откри мен :mrgreen:
Да, скоро предстои с пълна сила да се започне. Набираме скорост. Чувствай се поканена.Форумът го открих, когато търсих по ключови думи "фрийланс работа" и резултатите да са на български. За съжаление много са малко местата, където може да се чете и наистина да се дават съвети, как може да успее човек да печели допълнително от интернет. Стискам палци и с интерес следя развитието на кампанията "Успей с нас".
Аз научих за този форум от сестрата на моя колежка за което и благодаря.Надявам се и аз да се науча да печеля пари от интенет.
Аз предлагам админите да направят следното: когато се регне някой потребител да получи веднага едно ЛС с линк към раздела "Успей с нас"
Аз предлагам админите да направят следното: когато се регне някой потребител да получи веднага едно ЛС с линк към раздела "Успей с нас" и разбира се няколко поздравителни реда.
Повярвайте ми наистина така ще амбицирате много новодошлите и ще знаем че някой стои зад нас.Благодаря че ви има.Аз предлагам админите да направят следното: когато се регне някой потребител да получи веднага едно ЛС с линк към раздела "Успей с нас" и разбира се няколко поздравителни реда.
да Блинки да ми напише някакво текстче а аз ще го включа като опция
Ще му споменеш ли ника, да му тегля една репутация. Хаххаха, добре си ни дошъл тук и се надявам да си прекараш приятно с нас. А междудругото, как стана на дума за форума. Последните няколко пъти получавам дежа ву, задавайки този въпрос в темата. Успехи и до нови срещи.Аз открих форума благодарение на приятел, който наистина освен, че е научил много от тук, също и винаги гледа да бъде полезен на всички.