Да не вземат да подарят друг след ревютата в твойте сайтове
не са малко според мен...
но ти не си клиент на Сони, а на технополис
този пък все ще купува нещо
бас ловя, че с последните десет теми които си пуснал все купуваш нещо
Но не можах да разбера, дали могат да ме съдят, ако направя някое от нещата изброени по-горе, реклама към сайт със специална статия, популяризиране с реклама, а защо не и билборд...
Супер нещата са се разрешили, и то даже са ти направили отстъпка... Проблемната платка, едва ще ти я дадат, защото при замяна, се описва повредения модул, и с него после си отчитат замяната...
След демокрацията, често ходех при познати в един сервиз.Та случката е от там.Тогава имаше мода японско да се купува.Влиза клиент с едно сони и историята е следната ,Твто се развалило губило цветове, но отишъл на гурбет строител, връща се балдъзата му занесла в един сервиз твто .Отишъл да си го вземе сумата била 50лв.Питал ги какво се е развалило и му казали един чип за цветовете и му дали изгорялата част.Човекът се усъмнил и идва в сервиза на моите познати с молба да ги пита дали този чип с труда струва 50лв.Отвориха му твто за да разгледат , но чипа не беше изобщо сменян.Личи си калая, кога ръчно чипа е запояван.Всичко си му е по заводски.Сигурно някой тример за цеетовете са врътнали и са оравили твто.Дори чипа, който бяха му дали беше друг.Консултира се плати някой лев за почерпка и си тръгна да се занимава с ония.Моите познати после ми казаха същия клиентминал през тях да им каж че е успял да ги разпердушини ония и да си вземе парите!
Лъжат мамят и мързеиви, дори не са и направили да минат с оялника по веднъж крачета:-o
Стига бе. Искаш да кажеш, че си сменял съединители фиктивно?Колко съединителя съм сменил по тая схема докато работех в автосервиза...
Стига бе. Искаш да кажеш, че си сменял съединители фиктивно?
По темата: Тук доколкото разбирам става въпроса за официален сервиз, не за квартално сервизче. По принцип, смяната става с протокол. Описва се стария модул със сериен номер, описва се повредата, замяната с новия модул, и серииния номер на новия модул...
Стига бе. Искаш да кажеш, че си сменял съединители фиктивно?
По темата: Тук доколкото разбирам става въпроса за официален сервиз, не за квартално сервизче. По принцип, смяната става с протокол. Описва се стария модул със сериен номер, описва се повредата, замяната с новия модул, и серииния номер на новия модул...