Dimitrov07
New Member
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.
За сайт, изискващ едно работно място бих платил до годишната печалба х 2.5
Абе вие кво се еб*те, я гледайте ИПО-то на Фейса - тука говорим за потенциал - най-голямата ебвака за да купиш нещо което е с невероятна стойност спрямо реалността и само заради един потенциал даваш огромна сума пари, нереална - така че цената субективно понятие - има редица фактори, които трябва се вземат и всичко е спрямо инвеститоира един може каже това е боклук др да каже златна мина - справка вижте борсите при едни и същи цифри различни оценки, ако всички мислиха еднакво нямаше да съществутват пазарите - а и да не забравя емоционалната оценка на актив и ако стане емоционално решение за инвестиране ей тогава си ебало мамата, но масовката точно така инвестира, редица са факторите туко така без наличе на оснони фактори няма как се оцени каквото и да е
Това към кого е адресирано
Така че след като не искаш да ти губят хората времето недей да губиш ти тяхното - Ако наистина ти е необходима такава оценка се отнеси с необходимото уважение към техният труд и се постарай да дадеш максимално полезна информация.
Труд за мен е нещо което се върши от професионалисти и срещу заплащане.
Проблема е, че работя само с кадърни хора, и с възпитани.
По какъв критерии си ги избирам и как ги отсявам е лична моя тайна
Но повярвай ми, много добре знам какво мога и какво не мога да напиша, какво искам и какво не искам да напиша, а също така знам, че със сигурност ще намеря поне двама човека на които да платя по отделно, да им дам достъп до цялото инфо и да ми направят оценка.
Относно губенето на време - аз апелирах да няма такова, но очевидно тук е пълно с хора с ужасно много свободно и излишно време.
Каква е реалната цена на сайта ме интересува, а не за колко трябва или може да се продаде.
А как според Вас би трябвало да се оценява цената на 1 онлайн магазин , според продажбите, оборота , визия , класиране в гугъл?
Между другото са ми дадени да продавам няколко сайта и няколко фейсбук страници, все печеливши и все сериозни, на медия която се разпродава по простата причина която изтъкнах още в първата тема - собственика получи работа в Англия и замина.