От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.
Написал съм само едно мнение в глупавата ти тема и то беше, че не бих си продал сайт печелещ по Х-сума на месец за по-малко от годишния му приход. Нали искаше мнение, не стига, че съм изгубил 1 минута от живота си, за да го напиша, ами и сега ме наричаш "умнознайко".
Ето това е проблема, къде прочете да пиша нещо подобно за теб или на теб? Напротив, благодарих на всеки тук, който си е направил трудът да помогне, та ако ще и с една дума...
Ядосвам се на хората които, съжалявам че не изписвам конкретни никове, но не ги помня, а и те се виждат, та се ядосвам на хората които не влизат за да помогнат, а за да се заяждат.
Сайта не е мой, страниците също та да се надувам с тях. Оставени са ми за продажба и го пиша вероятно за десети пъти.
Съжалявам, ако с думите си поставям всички под знаменател и се чувстват обидени хора които не заслужават това, но все пак мисля, че навсякъде ясно разграничих за какво говоря.
Простичко казано помолих за съвет, а не за въпроси и в самата тема казах, че това е максималното инфо което мога да дам за сайта.
В крайна сметка не се спря да се пише как инфото е малко, как трябва още това и онова, но почти нищо за принципа на оценяване.
Дори на мен да не помогнат, утре ще влезе човек със същия въпрос и ще го препратите в тази тема, а тя на 90% е плява и той , както и аз ще трябва 5 часа да чете за да открие двата коментара в които има някакъв смисъл и са по темата.
Относно въпросите които толкова много ви вълнуват, за моето имане, продаване, способности и подобни.
Ок ще напиша някои неща, макар това да не влиза в работата на почти никой от тук и въобще не знам кому е нужно човек да се обяснява.
Страницата е тази: ........... след малко ще си пусна тема за продажба, след като това е най-добрата сергия за тази цел.
Сайта Gotino.bg от който започна цялата драма и беше невероятна мъка, че го продадох за 3 дни е елементарно да се провери дали е сменил собственост, вероятно ревящите по темата му спряха да ме обиждат, защото са забелязали не само, че наистина го продадох, а и от кой е купен... Едва ли това може да е някаква измама.
Другите страници не ги обявявам, защото за тях се водят сериозни преговори и преди да приключат не желая да пускам обява, защото ще е неприятно да я пусна и след примерно 3 или 8 часа да кажа, че ги няма...
Сайта за който искам оценка е съвсем различен и няма нищо общо с изброените неща до тек. До момента никога не е обявяван за продажба, може и да не се обяви.
И теб ще помоля, както и всички останали. Моля преди да ми вменяваш чужди качества като измамник, лъжец и подобни си направи справка, въпрос на един телефонен разговор или на едно кафе за половин час.
Имам наистина много неща за продажба, някои от тях много печеливши, други по-малко, но със сигурни доходи и сериозни печалби.
Имам си схема по която искам да ги обявявам и продавам, със сигурност не на куп, а по определен ред, а защо е така няма да кажа.
Смятам, че всеки има право да продава, купува, заменя и въобще прави бизнес по свои критерии, тези които него го устройват най-добре и смятам, че не дължа обяснение за това кога обявявам нещо за продажба, още по-малко къде го обявявам и най-малко при какви условия.
Отново да кажа - който не му е приятен начина ми на мислене, начина ми на списване и начина по който си правя бизнес - моля да не ме чете. Не желая да обидя, натоваря или засегна никой, но в моите теми искам да се пише по тях и няма да престана да показвам на натрапниците, че не са желани в тях. Ти не си от тях, просто го пиша в мнение до теб за да обясня, но спрямо теб не съм и нямам нищо против и съжалявам, че не си ме разбрал или съм пуснал отговор по неправилен начин.
...