Деяне, не си доволен от услугите не само на мен, а и на още един куп хора, които си изработил по същия начин. Предложих ти оферта за качване на обяви от готов файл, не да ми изтърсиш огромна и объркана база данни, с която не знам кой би се справил бързо, плюс хиляди условности. Ти затова и не можеш все да си намериш хора. Аз работя на обем и говорим за техническа работа, а не за друго. Но както и да е, хубаво е, че си писал тук, нека повече хора видят и знаят - с този човек трябва да работите само с предварително заплащане. Не съм първата, няма да съм и последната, на която не харесва работата и не плаща. Тоя явно така си работи Деянчото. Но нищо, има Видов ден, ще си намери майстора и той.ИЗОБЩО НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ УСЛУГИТЕ И!!!
На 02.08.19г. уговорихме всички детайли и каза, че на следващия ден започва да качва обяви. След около седмица качи 20-тина продукта, като беше пренебрегнала уговорката да не копира нищо от моя сайт.
На 12.08.19г. се разбрахме да редактира копирания текст и да продължи с качването на обявите. След 2 седмици чакане от моя страна, реших че нямам намерение повече да я чакам.
На 29.08.19г. ми пише да ме пита защо не може да влезе в профила.
Прикачам и скрийншотове.
Колегата се казва Стоян и е работил преди известно време същото нещо, също не си му платил. Постъпил си по същия начин - просто си го изтрил от скайпа.Офертата ти във форума е цитирам "Предлагам качване на обяви в bazar.bg. " Никъде не пише, че работиш по готов файл. Не съм ти и поставял дневен минимум на качени обяви, но да те чакам близо месец докато започнеш, няма да стане.
"още един куп хора " - защо си позволяваш да клеветиш ??? Посочи поне един човек, с който съм работил и не е доволен от мен или ще си потърся правата по друг начин.
По отношение на моята оферта, мога да кажа, че за ден качвам по няколкостотин обяви без грешка. Всички, които са ползвали услугите ми могат да го потвърдят. Недоволни няма, хората работят с мен отново, когато имат нужда. Аз нямам какво да се доказвам повече от това.Към 2009-2010 някъде когато се ориентирах с какво да започна в интернет, и аз предлагах подобно нещо, но субмит по директории и социални мрежи. Тая работа е тежка, в смисъл такъв, че е еднотипна, много бързо омръзва. Качването на много продукти също е нещо, което е ужасно еднотипно. Не бих поръчал голямо количество на един човек, или бих го разбил по около 10-тина на ден.
През цялото време съм била на линия, писах му, разбира се, но не иска да плати. Става дума за 10 лв при това. Не ми се говори повече за това. Въпросът е принципен.Защо си се забавила толкова? Просто напиши, забавяния се случват, и ако имаш добавени обяви досега му ги изпрати и ще ти изплати нещата, явно се е изнервил защото си miss-нала за определен период. Аз така ги виждам нещата, не знам дали пропускам нещо, но от това, което прочетох досега, спряла си комуникацията, не си качвала обяви през това време и човека се е изнервил. След това дава feedback.
Деяне, плати си 10-те лева и тогава пиши пак.МАЛЕ, МАЛЕ! ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ! Бях си обещал повече да не се занимавам да пиша, но като гледам как лъжеш за пореден път и ми се обръщат червата. Качил съм скрийншот на който се вижда, че от 12-ти до 29-ти Август не си писала абсолютно нищо. Нямам думи *********
Качвам го отново!
Недей рева като вдовица за... сещаш се.Деяне, плати си 10-те лева и тогава пиши пак.