От: Кога смятате да емигрирате?
Тия дето го правят са бачкатори. Предприемачите ще организират други хора, дето да го правят за тях. Без значение, малки, големи, средни.
а аз какво говорех, за да има богати трябва да има бедни или казано по български
имали балами ще има тарикати
Нямам намерение да емигрирам. Тука ми е добре и къде ще ми излезе толкова евтино като у нас. Даже ми се струва, че доста чужденци от развития запад имигрират у нас. Може и да се бъркам, но такова впечатление имам. И то млади хора, не пенсионери. Тука е просто рай, както природен, така и икономически рай.
чужденците направо падат в рая от хотелски балкон в сънито.
Къде в тяхната страна ще се напие толкова евтино и безнаказано?
да остане в БГ да живее с бг заплати няма море 4ри петилетки да помирище.
Сведение:социалните помощи на запад взимат всички, а тук мангустите.
Никой не иска да е на социал назапад, а да работи, щото тук дори и да работиш нямаш хубава заплата.
Там детските са, както следва
Германия 1дете 180евро България 1дете 35лв
за второ 210 евро в бг 35лв
за 3то към 200 евро в бг 35лв
храната и горивото по евтино от бг
децата , ако са талантливи веднага ги взимат в футболни и музикални школи, а тук духаш
човек не емигрира заради себе си,
а заради децата да им даде неща, които тук не смее и да си помисли.
И интересното тези деца вече не са с български манталитет.
В ШВЕЦИЯ е по достойнството им да преписват на изпити.Всеки сам решава къде да емигрира и допълвам нал сме балканджии.По добре първи на село,отколкото последен в града
забравих сметката
3деца 600евро детски в Германия, е пък ся да не почнете да правите само по 3деца, може и повечко.Но ваното да им им осигурите хубав живот за, който ще са ви благодарни и ще искат ли да се завърнат?